Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Χαμός στη Βουλή: Βούτσης: Ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μαλ...κα! - Κυριάκος σε Ραχήλ: Κάνετε καμία φωτογραφισή

Σκηνές ροκ διαδραματίστηκαν νωρίτερα σήμερα στο Κοινοβούλιο, με αφορμή τις κατηγορίες που εκτόξευσε κατά της αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης.

Αυτό που εξόργισε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν ότι ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως «εκπροσωπεί τις αιτιάσεις, τις ενστάσεις και τις απόψεις των δανειστών μέσα στη Βουλή κατά 100%».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στη Βουλή, με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να αντιδρούν έντονα στα λεγόμενα του κ. Βούτση και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κινούνται απειλητικά εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο και παρά το έντονα φορτισμένο κλίμα στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο υπουργός Εσωτερικών συνέχισε λέγοντας: «Χαίρομαι για την ιερή αγανάκτηση και την ευαισθησία που εκδηλώνετε, δεν ανακαλώ ούτε μια κουβέντα από αυτά που είπα. Οι ενστάσεις και η κριτική που κάνετε είναι από την ίδια όχθη με τους δανειστές. Είστε μειοψηφία στην κοινωνία, αλλά έχετε ασυλία στα μέσα της διαπλοκής».

Στο σημείο εκείνο κάθισε ξανά στη θέση του και νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά γύρισε και είπε στους υπουργούς που κάθονταν δίπλα του (τον κ. Φλαμπουράρη και τον κ. Λαφαζάνη): «Ξέρω εγώ να χτυπάω, ρε μ@λ@κ@».


Μητσοτάκης σε Ραχήλ: Να πάτε να κάνετε καμιά φωτογράφιση

"Εσείς να πάτε να κάνετε καμία φωτογράφιση", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, απευθυνόμενος προς την Ραχήλ Μαρκή, ενώ λίγο πριν της είχε πει: "Έχετε ζαλιστεί από τις πολλές πιρουέτες".

Δείτε το βίντεο:


Ντόρα: Σιωπή εσείς κυρία μου!

Η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε το λόγο και είπε πως ήθελε να απευθυνθεί στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. "Ανήκω στους παλαιότερους βουλευτές και θέλω να σας πω πως αυτό που έγινε σήμερα είναι βαρύτατο ατόπημα. Στα 25 χρόνια που υπηρετώ τη Βουλή είχαμε πολλές φορές εντάσεις και κράκτες. Ουδέποτε κανείς διανοήθηκε από κυβερνητικά έδρανα να αποδώσει τέτοια μομφή στην αντιπολίτευση", είπε.

Εκεί, ακούστηκε μια φωνή από τα έδρανα της συμπολίτευσης (μάλλον της Ραχήλ Μακρή) με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να φωνάζει "εσείς σταματήστε!".

Και συνέχισε λέγοντας: "Είναι πρωτοφανές. Αμφισβητήσατε τον πατριωτισμό συναδέλφων στην αίθουσα". Έκανε έκκληση στον Νίκο Βούτση να ανακαλέσει γιατί "προσβάλλετε επί προσωπικού κάθε βουλευτή που εκλέγεται με την Ν.Δ. Επειδή πρέπει να συμβιώσουμε σε περίοδο μεγάλης κρίσης. Δεν μπορεί η Βουλή αυτή…", έλεγε η Ντόρα Μπακογιάννη καθώς την διέκοψε ξανά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (πάλι μάλλον η Ραχή Μακρή) με τη Ντόρα Μπακογιάννη να απαιτεί: "Σιωπή κυρία μου εσείς! Δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε τη Βουλή ζούγκλα".

---
Πηγή: 
iefimerida.gr
newsit.gr
enikos.gr

3 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΚΡΗ ΠΟΛΥ ΨΩΝΙΣΜΕΝΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΗΣ ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η Ραχήλ είναι και θεωρεί εαυτόν αριστερά τότε όλοι όσοι πρεσβεύουν και έχουν γαλουχηθεί με τα ιδεώδη της Αριστεράς είναι... για κρέμασσμα. Δυστυχώς.. όλοι οι αριβίστες πολιτικοί τύπου Μακρή, Μητρόπουλου Ζουράρη, Τζάκρη κ.λ.π. προκειμένου να διασωθούν πολιτικά συμμαχούν ακόμη και με το διάβολο.

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ !! ΜΕ ΔΕΞΙΟΤΑΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News