Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η Έκφραση Αλμωπίας επιστρέφει με... άγριες διαθέσεις!

Χορηγός Επικοινωνίας το Aridaia News

Ο Πολιτιστικός θεατρικός σύλλογος έκφραση Αλμωπίας από το Παγκόσμιο Θέατρο επιλέγει σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων και παρουσιάζει την καυστική σάτιρα του Τζων Τομπίας "άγριες διαθέσεις" σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη Ξενιτίδειο Αριδαίας 20, 21, 22, 23 & 25 Μαΐου ώρα 9 μμ.

Υπόθεση:
Ο κύριος και η κυρία Γκρίφιν αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους. Προκειμένου να τα ξεπεράσουν, αλλά και να αποκτήσουν καινούργια ενδιαφέροντα, αποφασίζουν να εφαρμόσουν κατά γράμμα τις οδηγίες ενός βιβλίου, με αποτέλεσμα να εμπλακούν σε τραγελαφικές καταστάσεις. Ο Τζων Τομπίας, με απολαυστικό χιούμορ και καυστική σάτιρα μας οδηγεί σε μια αποκαλυπτική περιπλάνηση στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.


Μετάφραση & σκηνοθεσία:
Γιώργος Κιουρτσίδης

Σκηνικά & κοστούμια:
Άννα-Μαρία Αγγελίδου

Βοηθός σκηνής:
Σοφία Παπαδοπούλου

Φωτισμοί:
Γιώργος Κιουρτσίδης

Κομμώσεις:
Όλγα Κιουρτσίδου

Μακιγιάζ: 
Έφη Ματζερίδου

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):
Μιχαήλ Τερζίδης (ΚΛΕΦΤΗΣ)
Λένα Ιατρίδου (ΚΑ ΓΚΡΙΦΙΝ)
Σταύρος Καραγεωργιάδης (ΚΟΝΕΛΥ)
Βένος Τσεσμετζής (ΚΟΣ ΓΚΡΙΦΙΝ)
Δέσποινα Μαυρίδου (ΛΟΥΙΖ)

Εισιτήρια προπωλούνται:
ΣΥΜΒΟΛΗ
ΤΟΞΙΔΗΣ
VENTURE Cafe-Bar

Χορηγός επικοινωνίας:
ARIDAIA NEWS

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News