Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Στήριξη Παπανδρέου σε Τσίπρα: Δυο ώρες τα έλεγαν στο Μαξίμου

Η συνάντηση των δυο ανδρών κράτησε πάνω από δυο ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου

«Πατριωτικός σκοπός ήταν να μείνει η Ελλάδα όρθια». Με αυτή την φράση ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το στίγμα των όσων συζήτησε στην μαραθώνια συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα!

Η συνάντηση των δυο ανδρών κράτησε πάνω από δυο ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου, «οι θέσεις μου είναι γνωστές και επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα που ζούμε. Πατριωτικός σκοπός ήταν και είναι να μείνει η Ελλάδα όρθια και να διατηρήσει την σημαντική θέση της στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης. Η κατάκτηση αυτή δεν πρέπει να χαθεί».


Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε σε ένα συντηρητικό πλαίσιο και μέσα σε αυτό πρέπει να προασπίσουμε το δημόσιο και ιδιωτικό συμφέρον. Να κατανοήσουμε ότι πρέπει να γίνουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ξεκίνησαν το 2009 αλλά έμειναν στην μέση. Πρέπει να εξαλειφθεί η παρασιτική αντίληψη της οικονομίας ώτσε να διαμορφώσουμε ένα κράτος δικαίου, μια αναπτυξιακή προοπτική χωρίς εξαρτήσεις από άλλους. Ο στόχος είναι στρατηγικός και πατριωτικός και θα παλέψουμε και θα βοηθήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

4 σχόλια:

  1. ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γι αυτό προηγείτε με 20 % στις δημοσκοπήσεις? αν γίνουν τώρα εκλογές βγάζει 250 βουλευτές, γι αυτό φίλε...άστα να πάνε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΣΤΟ,ΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΠΟΥ ΞΑΜΟΛΥΣΑΝ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΚΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ .ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ,Η ΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΜΕ ΜΠΟΙΓΚ ΠΕΤΑΣ.

      Διαγραφή
  3. AYTOS O TO ANUROPO POY MAS EFALE STO MNIMONIO SINANTIUIKES GIA NA SAS PEI MPRABO , TO KOPROSKILO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News