Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Χιτσκοκικό» φινάλε στο ντέρμπυ του Ηρακλή Άσπρου με τον Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Παιχνίδι με απρόσμενο φινάλε έγινε στο Άσπρο όπου ο τοπικός Ηρακλής αυτοκτόνησε παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 2 – 2 στον Εδεσσαϊκό παρότι μέχρι το 85’ προηγούνταν με σκορ 2 – 0.

Το ματς ήταν μέτριο, οι γηπεδούχοι πιο ζωηροί και έδειχναν να έχουν τον έλεγχο κρατώντας τη νίκη στα χέρια τους, όμως οι φιλοξενούμενοι που έδειχναν υποτονικοί, στα τελευταία πέντε λεπτά κατάφεραν να πετύχουν δυο τέρματα και να αποφύγουν την ήττα.

Σκόρερ του Ηρακλή οι Μάκης Δημητριάδης (10’), Μπάμπης Ελευθεριάδης (64’), ενώ του Εδεσσαϊκού οι Βαγγέλης Μεταξάς (85’), Αλέκος Παπαδόπουλος (88’). Διαιτητής ο Ταγκαλίδης (Κατεριάδης – Αθανασίου).

Διαμαρτύρεται ο Ηρακλής Άσπρου

Η Διοίκηση του Ηρακλή Άσπρου διαμαρτύρεται ότι το δεύτερο τέρμα επετεύχθη από θέση οφσάιντ το οποίο κακώς δεν καταλογίστηκε από τον βοηθό διαιτητή.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS!

8 σχόλια:

  1. an eixe alla 5 lepta to aspro tha exane to mats omada xoris allages den exei mellon tou xronoy tha dialithei!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιωργο εισαι φοβερος ξερεις πολλα κιλα μπαλα τυχερο το σαιτ που σε εχει στο αθλητικο τιμ.ξερω οτι γνωριζεις τι θα βγει το ντερμπυ αλλα δεν το λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε το ασπρο ξεφτιλισε τις λεγομενες μεγαλες ομαδες.αξιζει συγχαρητηρια οτι κ να λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιζει κανεις απο το ασπρο στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12,15 ti se niazi re file an eine kanenas apo to aspro esy toys plironis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sas kseftelise to aspro kai milate akomi oti eisastan a kai b ethniki? mia omada tha paei g k ayth einai i eirinoypoli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News