Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Βίντεο σοκ: Περιπολικό πέφτει πάνω σε πεζό ύποπτο!

Στην Αμερική

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει ένα περιπολικό να πέφτει πάνω σε έναν πεζό ύποπτο, μετά από την καταδίωξη του.

Το περιστατικό συνέβη στην Αριζόνα, όπου αστυνομικοί κυνήγησαν τον 36χρονο Mario Valencia, έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν ότι ένας άντρας κυκλοφορεί στους δρόμους, πυροβολώντας με κυνηγετικό όπλο.

Το βίντεο που καταγράφεται από την κάμερα του πρώτου περιπολικού δείχνει τον 36χρονο Mario να περπατάει στον δρόμο και να απομακρύνεται. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται στο πλάνο ένα άλλο περιπολικό που πλησιάζει και χτυπάει τον ύποπτο με μεγάλη ταχύτητα.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο, απ΄ όπου πήρε εξιτήριο και τώρα βρίσκεται στη φυλακή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News