Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Κωνσταντοπούλου: "Είμαι ενήμερη γι΄αυτά που γράφονται και λέγονται, θέλει ψυχραιμία..."

Νέα μαρτυρία δίνει νέα τροπή στην καταγγελία

«Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απείλησε και εξύβρισε υπάλληλο, ζητώντας την απόλυσή του γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου».

Η παραπάνω καταγγελία στο Facebook έχει γίνει από την Τρίτη  πρώτο θέμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να αποδείξει ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός.

Μάλιστα, νέα μαρτυρία σήμερα αναφέρει ότι η Πρόεδρος της Βουλής όντως ζήτησε να της αλλάξουν το λάστιχο, αλλά ο υπάλληλος αρνήθηκε και ήταν εκείνος που της επιτέθηκε φραστικά, με χυδαία και σεξιστικά σχόλια.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου - για την ώρα - τηρεί σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ακόμα κι όταν οι στενότεροι συνεργάτες της επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν τους είπε τίποτα.

Απλώς τους ανέφερε: «Είμαι ενήμερη γι΄αυτά που γράφονται και λέγονται, θέλει ψυχραιμία...».

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News