Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πέτρος Γεωργίου: Ο Στρατηγός που χάρισε στην Αλμωπία σημαντικές τιμές και διακρίσεις

Ο Στρατηγός υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Ελληνικό Στρατό και την πατρίδα μας

Τον Στρατηγό Πέτρο Γεωργίου δέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα λόγω και της φιλικής σχέσης που διατηρεί μαζί του εδώ και πολλά χρόνια.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο κ. Μπίνος συνεχάρη τον Στρατηγό για την αποστρατεία του και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση, ενώ εξήρε το έργο του και την προσφορά του στον τόπο μας, που τίμησε μέσα από τα αξιώματα που υπηρέτησε με πίστη στην πατρίδα μας και αυταπάρνηση.

Ο Στρατηγός με τη σειρά του ευχήθηκε καλή δύναμη στη Δημοτική Αρχή και τόνισε πως είναι διατεθειμένος να στηρίξει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στο καλό του τόπου μας.

Για την ιστορία, ο Στρατηγός υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Ελληνικό Στρατό και την πατρίδα μας και χάρισε στην Αλμωπία σημαντικές τιμές και διακρίσεις.

6 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμή και δόξα σ έναν υπέροχο Ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπαρχουν και αλλοι υποστρατηγοι και ταξιαρχοι αξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλλος χαρακτηρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα στρατοπεδο ειχε η Αλμωπια και αυτο το εκλεισαν και λες οτι χάρισε στην Αλμωπία σημαντικές τιμές και διακρίσεις ??????????? Θα μας τρελανεις ανθρωπε μου με αυτα που γραφεις............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News