Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS: Τα σενάρια για τον πρωταθλητή της Α1

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Το κυριακάτικο παιχνίδι Αλμωπός – Ακαδημία Κρ. Βρύσης θα κρίνει τον πρωταθλητή και όχι μόνο της Α1 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.

Σε περίπτωση νίκης του Αλμωπού, την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Αλμωπός, ενώ σε ενδεχόμενο ισόπαλο αποτέλεσμα η Κρ. Βρύση παίρνει το πρωτάθλημα και θα γίνουν play off.

Αν η Ακαδημία Κρ. Βρύσης φύγει νικήτρια από το ντέρμπυ, τότε ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και μετέχει αυτόματα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική χωρίς να έχει play off.

Αν λήξει ισόπαλο το ματς στην Αριδαία, τότε ο Απόλλων είναι πρωταθλητής, δεύτερος ο Ηρακλής Άσπρου και τρίτος ο Αλμωπός, ενώ ο Εδεσσαϊκός μετέχει στα play off αν πάρει έστω και έναν βαθμό στη Ν. Πέλλα, με τα ζευγάρια να είναι «Κρ. Βρύση – Εδεσσαϊκός» και «Άσπρο – Αλμωπός».

Αυτή τη στιγμή η τετράδα της κορυφής έχει ως εξής:

Ακαδημία Κρ. Βρύσης: 72 βαθμοί
Αλμωπός: 69 βαθμοί
Ηρακλής Άσπρου: 68 βαθμοί
Εδεσσαϊκός: 66 βαθμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News