Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«Τρελαίνεται» ο καιρός: Χιόνια και πολικό ψύχος το Πάσχα

Aν τα παραπάνω δεδομένα δεν αλλάξουν τις προσεχείς ημέρες, θα είναι άκρως εντυπωσιακό να δούμε χιόνι μέσα στο Πάσχα

Με τσουχτερό κρύο θα σουβλίσουν αρνί φέτος το Πάσχα αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις -μέχρι στιγμής- προβλέψεις, ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ημέρες, με την κακοκαιρία να κάνει την εμφάνισή της στη χώρα μας στις αρχές του Απρίλη.

Η ψυχρή εισβολή, σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς χάρτες, θα κορυφωθεί σταδιακά έως τις 10 Απριλίου, με τις προβλέψεις να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να πέσουν χιόνια και σε περιοχές της Ελλάδας με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν τα παραπάνω δεδομένα δεν αλλάξουν τις προσεχείς ημέρες, θα είναι άκρως εντυπωσιακό να δούμε χιόνι μέσα στο Πάσχα, καθώς κάθε χρόνο την τελευταία τουλάχιστον 10ετία, έχουμε κάνει Πάσχα με καλοκαιρία και θερμοκρασίες ακόμα και κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου!

---
Πηγή: newsbomb.gr

3 σχόλια:

  1. 7απριλιου 2003...ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολυδάς, Αρνιακός και Αρναούτογλου άλλες προγνώσεις μας είπαν σήμερα 30/3/15 για το Πάσχα. Εντελώς αντίθετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι χαρα!!!! θα χιονισει!!!! σαν τα μωρα!!!! τους αγρότες που συντηρουν ολη την Αλμωπία ποιος θα τους σκεφτει??? μαγκες αν χιονισει και επηρεαστουν οι παραγωγες, ετοιμαστειτε να βιωσετε την κριση και στα χωρια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News