Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να τιμωρηθούν οι ΟΥΚάδες της παρέλασης για τα συνθήματα που φωνάζαν

Δείτε το βίντεο

Ένα από τα συνθήματα που φώναξαν η ομάδα των Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία ζήτησε την τιμωρία τους. 

Το σύνθημα των βατραχανθρώπων ήταν:
«Και το όνειρό μας είναι στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε».


Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Κατριβάνου χαρακτηρίζει αυτό το σύνθημα «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία». Ζήτησε την τιμωρία τους και τόνισε πως στον ελληνικό Στρατό θα πρέπει να ξεκινήσει κάθαρση από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί.


Και το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αντιδρώντας στα συνθήματα: «Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο Υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς; Στο Αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των Τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ιδεολογικός ανανεωτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη συστολή δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ. Καμμένου; Θα ζητήσει κανείς ευθύνες από αυτούς που έδωσαν στα ΟΥΚ το 'ελεύθερο' να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας;» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

---
Πηγή: athensvoice.gr

41 σχόλια:

  1. ΟΥΚάδες είναι και όχι φλώροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. πλάκα πλάκα αν καταργούνταν ο στρατός τόσες χιλιάδες καραβανάδες που θα έβρισκαν μισθό,φτηνό σουπερ μαρκετ,σοα, ευνοιες κλπ? καλα ειναι ο στρατός να μειώνει την ανεργία.Αλλάξτε θέμα και μην το σκαλιζετε.Πες τε καλύτερα ο παοκ τι ωρα παιζει ?

      Διαγραφή
    2. Τα πραγμτα ειναι απλα, αν καταργηθεί ο στρατος θα φορέσουμε φεσια!

      Διαγραφή
    3. νουμερο 12.10 π.μ πλακα ,πλακα ...φαινεται .εισαι πολυ ΒΛΑΚΑ !!

      Διαγραφή
  3. καταργηση της υποχρεωτικης θητειας. παραμονη μονο μονιμων και εθελοντων...απολυτη υπακοη του στρατου στους πολιτικους προισταμενους. η Ελλαδα δεν ειναι λιβανος και τουρκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. 11.43 δεν υπαρχει κανενα λογικο επιχειρημα υπερ της υποχρεωτικης στρατευσης. οι μονοι που ειστε υπερ ειστε εσεις που αποκτατε ρολο στη ζωη σας και πληρωνεστε. η υποχρεωτικη θητεια θα καταργηθει θελετε δε θελετε...περαστικα σας!

      Διαγραφή
  4. Βρε δεν παν να σκουντιχτουν αυτοί οι βουλευτές που αντέδρασαν με τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ . Αλλά τι να τους πεις στρατό δεν έχουν πάει τα λαμογια. Να δουν τα συνθήματα που φωνάζουν εκεί αυτό θα τους φαινόταν προσευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μου λες!!!
      Εσύ έχεις τα δελτία πορείας τους και ξέρεις αν πήγαν, πού πήγαν και πόσο πήγαν ε; Μπράβο!

      Διαγραφή
    2. ΦΥΛΛΑ ΠΟΛΡΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ

      Διαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕΣ ΤΟ 1821 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ. Η ΠΟΛΗ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1453 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ CASUS BELI ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 30% ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως επαρχία της Γερμανίας η Ελλάδα με περήφανους Έπαρχους τους Σαμαροβενιζέλους;

      Διαγραφή
    2. Μια μικρή απορία..τα 15 εκατομμύρια τούρκους της Κωσταντινούπολης τι θα τους κάνεις???

      Διαγραφή
    3. 6:35 διάβασες πουθενά για προτίμηση σε πρώην πολιτικούς στο σχόλιο μου??? τα εθνικά θέματα δεν είναι πολιτικά ..... Ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε σοσιαλιστικά απλά είναι ελληνικά! Όσο για τα γελάκια 6:16 τι να πω? απλά φοβερά επιχειρήματα έχεις 4χα!!!!

      Διαγραφή
    4. ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΚΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 09:53

      Διαγραφή
    5. 9:53 Για το αν είναι 15 εκατομμύρια Τούρκοι στην πόλη επίτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου και για το τι θα τους κάνουμε πάντως όχι γενοκτονία όπως οι φιλήσυχοι Τούρκοι τους Πόντιους Αρμένιους Έλληνες της πόλης και Κούρδους για παράδειγμα! Έχουν όλοι τόπο καταγωγής και σίγουρα όχι από την πόλη οι περισσότεροι και δεν πιστεύω ότι ή Ελλάδα θα επιτεθεί στην Τουρκία και θα πάρει την πόλη αλλά ότι ή Τουρκία από εσωτερικά κυρίως προβλήματα θα οδηγηθεί σε διάλυση και θα απωλέσει εδάφη που είναι υπό κατοχή κατ εμέ. Αλλά όσο βλέπω διχόνοια σε εθνικά θέματα για το αν είναι αριστερή δεξιά ή σοσιαλιστική η θέση κάθε πολιτικού και όχι αν είναι ελληνική η όχι τότε αντί για την πόλη μόνοι μας θα χάσουμε και ότι κερδίσαμε με αγώνες όπως το 21 και με τους βαλκανικούς πολέμους!

      Διαγραφή
  6. ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥ ΟΥΚΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι να τους τημορησουν καλύτερα να καταργηθεί Και ο στρατός ΟΥΚ Και ξέρω ψωμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εύκολα με τα τραγουδάκια ξαναπαίρνουν την Πόλη!
    Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΕ ΤΑ Α.... ΜΟΥ .ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΤΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Εσενα ρε μοδιστρα 6,38 μ.μ τι σε πειραξε για τα τραγουδια των ΟΥΚ και των Ευελπιδων ??? Εσυ δεν εχεις κ...λο ουτε τραγουδια να πεις !

      Διαγραφή
  9. Κατω τα ξερα σας ανθελληνες απο τν Στρατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΟΥΚ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ισχύει..άλλωστε η παρέλαση για τα ΟΥΚ γίνεται..

      Διαγραφή
  11. Χαλαρά ανθέλληνες πλεντε τα στόματα σας πρώτα και άστε τη κάνουν τα παληκάρια μας σιωπή και μονο αυτο είστε γατάκια μικρά που δεν έχετε αξια να τους πιάνεται στο στόμα σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την επόμενη φορά να τραγουδάνε "Περνά περνά η μέλισσα"...Αμα είναι να δίνουμε βάση σ,αυτά που λένε οι αριστεροί , ζήτω που την Βουτσίσαμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το ναυτικό το ηταν ενα μικρο καράβι....

      Διαγραφή
  13. ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΚ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΤΗΣ?ΣΚΙΣΤΕ ΚΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΝ ΠΡΟΤΗΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΥΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΤΣΙ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΚ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ, Η ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητοί συμπολίτες, οι εξηγήσεις και η ερμηνεία είναι απλή: ο μισός πληθυσμός της χώρας πιστευει συνεχώς,γεννηθηκε και μεγαλωσε με την ιδέα οτι ενας πόλεμος με την τουρκια ειναι πολύ πιθανός κλπ.
    Για τον άλλο μισο πληθυσμό κάτι τέτοιο ειναι αδιανόητο,δεν περναει απ το μυαλό του ποτε,πιστεύει οτι η χωρα μας είναι ένα κράτος πολιτισμού,Περικλης,Αριστοτέλης,Κάλας,Ελυτης,Σεφέρης κλπ.
    Δεν προκειτε να αλλάξουν γνωμη.Εδω υπάρχει κόσμος που ακόμα κάνει μνημόσυνα στους προ προ παπους τους που πεθαναν πριν 100 χρόνια και το θεωρούν φυσιολογικό...κι αν πεις κάτι μπορει και να σε πουν ανθέλληνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ο μισος πληθυσμος Ελληνων πιστευει οτι ειμαστε ενα κρατος πολιτισμου ..και περιμενουμε στα τεσσαρα το " οθωμανικο δικαιο " Εεε ... εισαι πολυ βλα...μ..λ....ας .ακομη λιγο ....και θα γινεις πυραυλος !!!

      Διαγραφή
  15. Αν γίνει κάτι παλ ή φλώροι θα πάνε στα βουνά κ θα περνούν ότι βρουν κ μετά από χρόνια θα έρθουν κ θα βγάζουν τις λύρες που έκλεψαν κ θα αγορά σουν την Ελλάδα αυτοί ηστε άθεοι κ παράνομη μια ζωή όλα τα πηγάδια τα γεμισατΕ με ανθρώπους που είχατε όπλα τα Κονσερβοκούτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ Κ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΗΜΑΤΩΝ -ΟΥΚ και ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ------ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε. Δ ,ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και τι θελετε να λενε περνα περνα η μελισσα κυρια μου.Μπραβοσας ρε ΟΥΚ.τιμη μας που σας εχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι υπέρ της αγάπης προς την χωρά μου αλλά τι σχέση έχει με το μίσος προς κάποια αλλη χώρα; δεν ξεχνώ δεν συγχωρώ άλλα εντάξει ας κρατήσουμε αυτά που έχουμε και ας πεταξουμε στη θάλασσα τους προδότες εντός.. Δεν θέλω να σας το χαλασω αλλά δεν θα παρουμε ΠΟΤΕ την Πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News