Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρόταση Παρούτογλου: «Να αποφασίσουν οι Δήμαρχοι για τις υπηρεσίες»

Θα πρέπει επιτέλους οι 4 Δήμαρχοι του Νομού μας να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνήσουν ποιες υπηρεσίες θα έχει ο κάθε Δήμος

Σε μία ουσιαστική και κατά κάποιον τρόπο ρεαλιστική πρόταση, η οποία ακούστηκε για πρώτη φορά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, προχώρησε ο Νίκος Παρούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης αναφερόμενος στο κλείσιμο υπηρεσιών της Αριδαίας κατά την απερχόμενη Δημοτική Περίοδο, σημείωσε πως η ευθύνη δεν ανήκει στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή, αλλά άφησε να εννοηθεί πως οι Βουλευτές είναι αυτοί που δεν αντιμετώπισαν το θέμα με σοβαρότητα.

Όσον αφορά στην ουσία της πρότασής του, σημείωσε πως θα πρέπει επιτέλους οι 4 Δήμαρχοι του Νομού μας να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συμφωνήσουν ποιες υπηρεσίες θα έχει ο κάθε Δήμος, καθώς όπως είπε η τακτική των μεμονωμένων διεργασιών με Βουλευτές δεν αποδίδει ποτέ.

Έτσι, θα βρεθεί η "χρυσή τομή", ώστε κανένας Δήμος να μη μείνει χωρίς υπηρεσίες και ειδικά όταν μιλάμε για την Αλμωπία η οποία έτυχε μίας απαράδεκτης μεταχείρισης τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως σημείωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος, σε περίπτωση που επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία, οι Βουλευτές θα είναι υποχρεωμένοι να υλοποιήσουν ένα συγκεκριμένο πλάνο προς όφελος συνολικά του Νομού μας και άρα ειδικά του Δήμου μας.

4 σχόλια:

  1. ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ Κε ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.
    Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" (ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ Ε.Ε ), ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σ΄ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπούμαι για τον αρνητικό σχολιασμό μου. όμως, είναι εύκολο ως αντιπολίτευση, να "συμβουλεέυεις" τους βουλευτές του νομού, περί του, -Τί;;;-,οφείλουν να πράξουν. Δυσνόητα άτολμο, να μην το προτείνεις και να μην αγωνίζεσαι ως ενεργός αντιδήμαρχος μία ολόκληρη τετραετία, επιτρέποντας κατά τον τρόπον αυτόν ευκολώτατα, την ήδη πεπραγμένη απομάκρυνση τους και, την παρούσα περίοδο, να συμβουλεύεις για την επιστροφή τους... Από την παρούσα Δημοτική Αρχή, ως Πολίτης, αναμένω ουσιαστικές προτάσεις για ικανές πρακτικές βελτιώσεως αυτής της νοσηρής καταστάσεως. Ειδικά, στην παρούσα βουλευτική παρουσία, έχουν αλλάξει τα πρόσωπα, και εκείνα που ουδέν έπραξαν πλέον ευρίσκονται εκτός πολιτικού στοίβου.Η διαδικτυακή, με εξειδικευμένο προσωπικό, παροχή των υπηρεσιών, μέσω εξουσιοδοτημένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας, -η Αριδαία διαθέτει τέτοιυς ιδιώτες προγραμματιστές-, ενδεχομένως εξομαλύνει την κατάσταση. Η ενεργός συμμετοχή των Πολιτών στο θέμα της Υγείας, θα συνδράμει επίσης στην αποτελμάτωση του. Αντί να αντιδρούμε στα διαμορφωμένα δεδομένα, κάλλιον και ταχύτερον να βελτιώνουμε τα ήδη ισχύοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΚΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΜΌΝΟ ΈΤΣΙ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News