Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Αριδαία: Ζόρικη η κατάσταση με το κυκλοφοριακό πρόβλημα (ΦΩΤΟ)

Διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα

Η φωτογραφία είναι από την Πλατεία Αγγελή Γάτσου της Αριδαίας, σήμερα Πέμπτη 26/3/2015.

Η Κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη στην πόλη μας, όσον αφορά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Και δυστυχώς, τέτοιες εικόνες με διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν συναντάμε μόνο κάθε Πέμπτη που έχει λαϊκή αγορά, αλλά καθημερινά.

22 σχόλια:

  1. Η κατάσταση δε θα ήταν καθόλου δύσκολη εάν ο καθένας μας συνέβαλε στο να σταθμεύσει το όχημα του λίγα μέτρα μακρυά απο το κέντρο. Όλοι σκέφτονται δυστυχώς να μην περπατήσουν αρκετά και να διπλοπαρκάρουν ώστε να είναι ακόμη πιο κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας είναι θλιβερό. Λόγο της δουλειάς μου μετακινουμαι και σε άλλες πόλεις τέτοια χάλια πουθενά . Το να υπάρχει ελεύθερος χώρος λίγα μέτρα ποιο κάτω και κάποιος να διπλό παρκάρει έξω από το κατάστημα που θέλει να πάει είναι απαράδεκτο . Μην τα περιμένουμε όλα από την αστυνομία ή τον δήμο υπάρχει και η ατομική ευθύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δώσει και καμία κλήση επιτέλους η αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αστυνομία Τι κάνει γιατί δεν κόβει καμία κλήση να βάλουν μιαλο αυτή που δυπλοπαρκαρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. Κύριε Βαφειάδη, στη διασταύρωση προς Εξαπλάτανο ακριβώς μπροστά από το μαγαζί με τα λιπαντικά (ακριβώς πάνω στη στροφή Νοχουτίδη) υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει τη στάση και τη στάθμευση. Εκεί ακριβώς μαζεύονται καθημερινά (είναι στέκι τους) «κυνηγοί» και τριπλοπαρκάρουν τα αγροτικά τους, γράφοντας στ΄ αρ@#*ια τους όλους τους άλλους συμπολίτες οδηγούς. Όσοι κινούνται από το κέντρο προς Εξαπ/νο και Ξιφιανή ΔΕΝ έχουν ορατότητα από τα δεξιά τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν. Τρεις (3) φορές τηλεφώνησα στην αστυνομία λέγοντάς τους ότι θα περιμένω για να δω αν θα έρθουν, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Ούτε η αστυνομία ήρθε ούτε σταμάτησε το τριπλοπαρκάρισμα
    ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΝΤΟΥ δυστυχώς.
    Κ. Βαφειάδη μια φωτογραφία ίσως βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλε.παντε μαζεψτε εκεινους τους ψευτομαγκες.

      Διαγραφή
  6. Αφού δεν κάνει η αστυνομία κάτι (που αυτό δεν το ξέρεις υποθέτεις) έλα εσύ να μας πεις να τα πάρουμε να δούμε και τα αρχ@δι@ σου και δεν θα ξανά πιάσεις στο στόμα σου κυνηγούς εκείνο σε ενόχλησε εσένα όχι ότι τριπλοπαρκαρουν αν θες και φωτογραφία έλα να στην δώσουμε εκεί επιτόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λερωμενος εισαι χοντρε και γαυγιζεις, εχει δικαιο ο 3.00 αυτη εινα η αληθια, κακως δεν σας πηδανε

      Διαγραφή
    2. η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο εκεί γίνεται μπουρδελο εμένα με πείραξε ο φίλος 3:00 ότι αναφέρεται στους κυνηγούς.και δεν είμαι ο χοντρός

      Διαγραφή
  7. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ! Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ(ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ,ΜΟΝΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ,Κ.Τ.Λ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ... ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΛΕΠΕ ΤΡΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ.... ΜΟΝΟ Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  8. Όσες φορές να περάσετε όσο κι αν σας καίει του χοντρού το αμάξι θα είναι εκεί και τριπλοπαρκαρισμενο. σας περιμένει να του πείτε να το πιάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποίος έχει πρόβλημα με τον χοντρό ας έρθει να το λύσουμε γιατί κρύβεστε στην ανωνυμία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τους 3.17 και 4.25΄: Είμαι ο 3.00΄ και στο σχόλιό μου προς τον Βαφειάδη καταγράφω ευγενικά μία κατάσταση. Δεν ξέρω, ούτε ανάφερα κανέναν χοντρό που λέτε παρακάτω, δεν βρίζω, δεν ανάφερα τα αρ&*$#ια μου, ούτε μείωσα στους κυνηγούς. Αναφέρθηκα στους «κυνηγούς». Εκεί αρκετές φορές είναι σταματημένο κάθετα προς το πεζοδρόμιο το τζιπ της ομοσπονδιακής θηροφυλακής.
    Αν ξαναδιαβάσεις το αρχικό μου σχόλιο 3.37΄ και μπορέσεις να το καταλάβεις, θα δεις ότι το πρόβλημα που αναδεικνύω είναι η επικινδυνότητα του τριπλοπαρκαρίσματος.
    Επίσης δεν είμαι ούτε μάγκας ούτε τζάμπα μάγκας. Απλά είμαι ενεργός πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΟΧΟΥΤΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΨΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από Δευτέρα που θα φτιάξει ο καιρός θα έχει σούβλα κατσίκι έτσι για να σκάσουν η εχθροί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΕΕΕΕ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News