Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Μητσοτάκης: «Κίνδυνος η χώρα να χρεοκοπήσει έως το Πάσχα»

«Τα λεφτά τελειώνουν έως το Πάσχα», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Την άποψη πως υπάρχει ο κίνδυνος η χώρα να χρεοκοπήσει έως το Πάσχα εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στο Mega σήμερα το πρωί, κάλεσε την κυβέρνηση να στείλει το συντομότερο δυνατό τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις στο Eurogroup, ενώ υπογράμμισε ότι η οικονομία έχει παγώσει και ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τον τουρισμό.

«Τα λεφτά τελειώνουν έως το Πάσχα», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας από την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή την επέκταση της δανειακής σύμβασης. Όπως υποστήριξε, το σχετικό κείμενο αυτής δεν έχει έρθει στη Βουλή, επειδή η κυβέρνηση φοβάται μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι περιέχει, γεγονός που θα σημάνει απώλειες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς, πάντως, θα την ψηφίζαμε», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε ότι μισθοί και συντάξεις δεν κινδυνεύουν και ότι δεν τίθεται θέμα πιστωτικού γεγονότος. «Πρόκειται για ένα θέμα που τελειώνει, δεν είναι κάτι που έχει μέλλον», είπε ο κ. Φίλης για τη δανειακή σύμβαση.

7 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ IQ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ SPREADS CDS ?????? ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, τότε Κούλη θα φωνάξουμε πάλι το μπαμπά σου να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..αν τον αφηνατε δεν θα φταναμε εδω που ειμαστε, αλλα που τετοιο καλο, χαραμοφαηδες μαθατε με παχυλους μισθους αλλα πασοκ και τον ριξατε.

      Διαγραφή
    2. Όπα!! Ντόρα εσύ;

      Διαγραφή
    3. Ποιος δεν τον άφησε;
      Θυμάσαι ποιον ονομάτιζε υπεύθυνο ο Μητσοτάκης για την πτώση του;
      Τα οικονομικά συμφέροντα και τον Σα-μα-ρά!!!
      Περαστικά σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News