Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α' Κατηγορίας του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι έγινε στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας, το Σαββατοκύριακο 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2015:


 
Μ.Α. ΟΡΜΑΣ-ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 3-2

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Όρμα όπου ο Μ.Α. επικράτησε με σκορ 3-2 του ΠΑΟ Κερασιάς. Το παιχνίδι είδε θέαμα, οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές είχαν το ψυχικό σθένος να αντιδράσουν και να πάρουν την νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν στο αριθμητικό τους μειονέκτημα προς το τέλος αν και προηγήθηκαν δύο φορές. Σκόραραν για τους νικητές οι Χρήστος Σαμαράς (32΄-84΄) Σάββας Ιωάννου (76΄) ενώ για τους ηττημένους οι Τάσος Πασσαλής Χ. (14΄) Αντώνης Πασσαλής (64΄). Αποβολή Τάσος Πασσαλής (28΄) ΠΑΟ Κερασιάς. Διαιτητής Παναγιωτίδης (Σταμανίκη- Γάτσος)

ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ- Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ 0-3

Συνέχισε την εκπληκτική του πορεία ο Μ.Α. Αρσενίου που πέρασε με σκορ 3-0 από τα Άθυρα επικρατώντας του τοπικού Άρη. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο μέρος , με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να φτάσουν στο γκολ κάτι που έκανα οι φιλοξενούμενοι και με φαρμακερές αντεπιθέσεις έφτασαν στην μεγάλη νίκη. Σκόραραν για τους νικητές οι Μάκης Καρυπίδης (28΄-60΄) Μάριος Γάτσος (58΄) Αποβολή Μάριος Γάτσος (75΄) Μ.Α. Αρσενίου. Διαιτητής Θεολόγου ( Κορνισιορλής Α.- Μπουρλούτσκι)

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ-Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 4-2

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Νίκη Αξού επικράτησε με σκορ 4-2 του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου και άλλου τρεις βαθμοί έγιναν δικοί τους. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους γηπεδούχους σαφώς ανώτερους να έχουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και ουσιαστικά από το πρώτο μέρος καθάρισαν το ματς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν αρκετά αδύναμοι, δεν έγιναν απειλητικοί σε κανένα σημείο του εννενηντάλεπτου και σίγουρα αν συνεχίσουν έτσι η επιβίωση τους στην Κατηγορία θα είναι δύσκολη. Σκόραραν για τους νικητές οι Λέντι Ουρούτσι (8΄-41΄) Σάρα Φαϊκ (28΄-35΄) ενώ των ηττημένων οι Τάσος Ιωαννίδης (43΄πεν) Λάμπρος Βαιρλής (65΄). Διαιτητής Μιχαηλίδης (Γεωργίου- Κύρου)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ –Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 0-0

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στον Πενταπλάτανο όπου ο τοπικός Φίλιππος και ο Μ.Α Εσώβαλτων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες ευκαιρίες παίχθηκε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες ,οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ στο 75΄αλλά ο Στέλιος Παπαναστάσης σημάδεψε το δοκάρι. Διαιτητής Γιάγκος ( Ατζαμιδάκης- Ζιώγλης )

Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ- ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 3-0

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Α.Ε. Καρυώτισσας που επικράτησε με σκορ 3-0 του αδιάφορου βαθμολογικά Άρη Παλαιφύτου. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και ήθελαν περισσότερο την νίκη κάτι που τελικά πέτυχαν ιδιαίτερα και ηττηθήκαν φυσιολογικά. Σκόραραν οι Παναγιώτης Μερτζάνης (38΄) Άρης Μιχαηλίδης (69΄) Δημήτρης Ισλακόγλου (84΄). Διαιτητής Βαμβακάς Φ. (Μίσκος- Μήτρου)

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ- ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ στο Μελίσσι όπου η τοπική Δόξα και ο Άρης Αμπελειών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το παιχνίδι που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε δύο όψεις με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στην ισοφάριση ενώ μπορούσαν να πάρουν και την νίκη. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Παναγιώτης Βαβουλίδης (55΄) ενώ των φιλοξενούμενων ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ( 41΄). Διαιτητής Μαυρίδης (Δεμερτζής Ν. – Βαμβακάς Φ.)

ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ- ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0-1

Σπουδαίο διπλό πήρε η Δόξα Π. Μυλοτόπου μέσα στην Αραβησσό επικρατώντας με σκορ 1-0 του τοπικού ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο , είχε τα στοιχεία του ντέρμπυ οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν προσεχτικά στην άμυνα τους και με αντεπιθέσεις χτύπησαν σε κρίσιμα σημείο παίρνοντας την μεγάλη νίκη με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κάνουν την ζημιά στον αντίπαλο τους χωρίς όμως να το καταφέρουν παρότι πίεσαν προς το τέλος του αγώνα. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος των φιλοξενούμενων ήταν ο Κώστας Σιδέρης (57΄). Διαιτητής Καραμπατάκης (Σίπκας Ι.- Παναγιώτης)

ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ- ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 0-1

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ευρωπός Φούστανης μέσα στην Παναγίτσα επικρατώντας με σκορ 1-0 της τοπικής Δάφνης και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, οι δύο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη, οι φιλοξενούμενοι τελικά προς το φινάλε του αγώνα κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το τρίποντο που τους φέρνει πιο κοντά στην σωτηρία ενώ οι γηπεδούχοι έχουν πλέον δύσκολο έργο όσον αφορά την παραμονή τους. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος των φιλοξενούμενων ο Μένιος Ντόγκαρης (80΄) Διαιτητής Κουκόυλης Σ. (Σκούλης- Βαμβακάς Κ.)

ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ- ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-2

Η Νίκη Καλής ήταν η νικητήρια του γειτονικού ντέρμπυ στον Προφήτη Ηλία καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 του τοπικού Άρη και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της. Το ματς ήταν αμφίρροπο είχε δυνατές μονομαχίες, οι φιλοξενούμενοι πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια έφτασαν στην νίκη που σημαίνει πολλά τόσο βαθμολογικά όσο και για το γόητρο ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι που παίζουν για την τιμή των όπλων ήταν μαχητικοί, προσπάθησαν και έχασαν στις λεπτομέρειες. Σκόραραν για τους νικητές οι Γιώργος Νικολαΐδης (14΄) Θανάσης Γιακαμόζης (75΄) ενώ για τους ηττημένους ο Νίκος Μάρτζιος (43΄). Αποβολή Νίκος Τόπκας (30΄) του Άρης Προφήτη Ηλία. Διαιτητής Γιάγκος ( Δεμερτζής Χ.- Αλμαλιώτης)

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-2

Στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη ο Άρης Νησιού μέσα στην Υδραία επικρατώντας με σκορ 2-1 του τοπικού Άρη. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα όμως είχε ενδιαφέρον καθώς κρίθηκε στο φινάλε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά το διπλό παρότι οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν σθεναρά και έχασαν τον βαθμό στις λεπτομέρειες. Σκόραραν για τους νικητές οι Γιάννης Δούμους (72΄πεν) Αντώνης Καραμαλάκης (90+) ενώ για τους ηττημένους ο Φώτης Πεφάνης (81΄). Διαιτητής Ταγκαλίδης ( Αρέστης- Κουκούλης Δ.)

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 1-2

Καλύτερη η Νίκη Βορεινού έφυγε με το διπλό από το Λυκόστομο επικρατώντας με σκορ 2-1 της τοπικής Μ. Θύελλας Λυκοστόμου. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του παιχνιδιού είχαν τον έλεγχο του αγώνα, πατούσαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο παρότι δεν είναι ανάγκη για τον βαθμό κι ενώ οι γηπεδούχοι καίγονταν για την νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρουν δείχνοντας αδυναμίες και έτσι η θέση τους όσον αφορά την επιβίωση τους έγινε δυσκολότερη. Σκόραραν για τους νικητές οι Θοδωρής Μπαρμπαγιάννης (11΄αυτογκολ) Αντρέας Γιαννάκης (73΄) ενώ για τους ηττημένους ο Θοδωρής Αλεξίου (88΄) . Αποβολή Γιώργος Σιάλης (70΄) Μ. Θύελλα Λυκοστόμου. Διαιτητής Κορνισιορλής ( Δαργινίδης)

Μ.Α. ΑΡΝΙΣΣΑΣ- Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-2

Με το διπλό απέδρασαν από την Άρνισσα οι Πρόμαχοι που λύγισαν την αντίσταση του τοπικού Μ.Α. με σκορ 2-0 και συνεχίζουν απτόητοι την πορεία τους προς τον τίτλο. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ και με σωστή τακτική το κράτησαν σχετικά εύκολα μάλιστα προς το τέλος σιγούρεψαν την νίκη τους κι ενώ οι γηπεδούχοι παρότι προσπάθησαν δεν είχαν τις λύσεις για να απειλήσουν και έτσι ηττήθηκαν φυσιολογικά. Σκόραραν για τους νικητές οι Νίκος Νάνος (14΄) Γιώργος Νάνος (90΄). Διαιτητής Μαυρίδης ( Τετραγώνης – Χατζηπέγιος )

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ- ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2-3

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Ίδα όπου ο Άρης Λουτρακίου έφυγε νικητής με σκορ 3-2 επί του τοπικού Μακεδονικού. Η αναμέτρηση ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στην επανάληψη το θέαμα ήταν καλό με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα ωστόσο η ανατροπή του σκορ έγινε αμέσως και προς το τέλος το ματς πήρε άγρια ομορφιά όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν χωρίς όμως να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και το κράτησαν κι ενώ είχαν χάσεις νωρίτερα ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Σκόρε των νικητών οι Σταύρος Σπρίτος (Ζούγας ) (49΄), Γιώργος Νάνος (56΄) Βασίλης Κυριακίδης (82΄) ενώ των ηττημένων οι Χρήστος Μποζίνης (47΄) Βασίλης Γάτσος (79΄) . Διαιτητής Φωτιάς ( Δεμερτζής Χ.- Θεοδοσιάδης )

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 3 - 2

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Γαρεφείου μέσα στην έδρα του, επικρατώντας με σκορ 3 – 2 της Ένωσης Τσάκων παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι, πήραν αέρα δύο τερμάτων, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μείωσαν, όμως το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων καθάρισε το ματς παρότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου προς το τέλος. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Θωμάς Σίσκος (7’), Ματθαίος Μάρκου (16’), Στάθης Κόγιος (62’), ενώ των ηττημένων οι Λευτέρης Φουντουκίδης (40’), Τάσος Ιωάννου (84’).

5 σχόλια:

  1. Μεγαλη και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ Η ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ καθως και στον κοσμο του χωριου για την στηριξη προς την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MONO ENAS POY KSEREI APO PODOSFERO THA KATALAVEI OTI H DIATISIA TOY AGONA ARAVISOS-PALIOS/ EITAN XIROYRGIO ME PSILO NISTERAKI... KANENAS DEN TO KATALAVE MONO 2/3 ATOMA APO THN KERKIDA. ALLA MPRAVO TOY K.KARAMPATAKI GIA AYTO THEORITE DIATITARA GIATI TA XIROYRIA TOY DEN TA PERNOUN XAMPAREI POLY POLY ..... MPRAVO TOY MPRAVO TOY

      Διαγραφή
  2. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΕΦ ΕΊΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΆΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News