Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Άγριο έγκλημα στο Χολαργό: Τον έσφαξαν στο άλσος - Φρικτό το θέαμα που αντίκρισαν οι περαστικοί

Συναγερμός στην αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών

Με το σταγονόμετρο βγαίνουν προς το παρόν οι πληροφορίες από την αστυνομία, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα στο κέντρο του Χολαργού.

Ήταν λίγο πριν τις δέκα το πρωί όταν περαστικοί είδαν αρχικά από μακρυά έναν άνδρα πεσμένο στο μικρό άλσος απέναντι από το Δημαρχείο.

Όταν πλησίασαν είδαν με φρίκη ότι ο άνδρας ήταν πεσμένος σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Από την πρώτη εικόνα που σχημάτισε ο ιατροδικαστής φαίνεται ότι ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό.


Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 30 ως 35 ετών πιθανότατα ελληνικής καταγωγής.

Καθώς ο άνδρας δεν μοιάζει να ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία, όπως άστεγοι οι ναρκομανείς, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει αναζητηθεί προς το παρόν από κανέναν οι αστυνομικοί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αν και το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε λίγο πριν τις δέκα το πρωί σήμερα παραμένει ακόμη άγνωστη η ώρα του θανάτου του. Το σημείο είναι αρκετό κεντρικό και έτσι όλα δείχνουν ότι πιθανότατα το έγκλημα έγινε τη νύχτα ή τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News