Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας: «Πρέπει να πάμε σε Συνέδριο, να εκφραστεί η βάση της παράταξης»

Διαβάστε τη δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας Θανάση Γίδαρη στο aridaianews.gr

Από την Φλώρινα μέχρι το Ρέθυμνο και από την Κεφαλονιά μέχρι τον Έβρο.

Και αυτό που ζητάει –στην πλειοψηφία της- από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι Συνέδριο και να αναζητηθούν οι ευθύνες για την μεγάλη εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας.

Ηχηρή είναι η παρέμβαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πέλλας Θανάση Γίδαρη, ο οποίος με δήλωσή του στο Aridaia News «αδειάζει» ουσιαστικά τον Αντώνη Σαμαρά και τον καλεί να προσφύγει σε συνέδριο.

Αποτιμώντας την εκλογική ήττα της ΝΔ, ο κ. Γίδαρης δηλώνει ότι: «Είναι μία καθαρή ήττα, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αναγνωστεί διαφορετικά. Η στρατηγική που ακολουθήθηκε κατά την προεκλογική περίοδο φαίνεται πως ήταν εντελώς λανθασμένη».

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας σημειώνει πως: «Από εδώ και πέρα, όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος, θα πρέπει να γίνει σίγουρα συνέδριο και όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπορέσει να εκφραστεί και η βάση του σώματος και να αποτιμηθεί το τελικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτησή μας αν θα πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία ο Αντώνης Σαμαράς, ο κ. Γίδαρης τονίζει: «Και φυσικά ο Πρόεδρος αν θέλει να παραμείνει στην ηγεσία, θα πρέπει να ανανεώσει τη λαϊκή εντολή που είχε πάρει το 2009. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν πρέπει να μπούμε σε μακρά περίοδο εσωστρέφειας, διότι θα πρέπει να βρούμε πυξίδα για να αντιπολιτευθούμε δημιουργικά στη νέα Κυβέρνηση».

Όπως είναι γνωστό, ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται για την Προεδρία, είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Το Aridaia News λοιπόν ζήτησε από τον κ. Γίδαρη να σχολιάσει το ενδεχόμενο μιας τέτοιας λύσης για την ηγεσία της παράταξης και απάντησε τα εξής: «Δεν ξέρω τις προθέσεις του Περιφερειάρχη μας, σίγουρα όμως θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία ανανέωσης προσώπων στην ηγετική ομάδα της ΝΔ. Ένα από τα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο, είναι και ο Απόστολος Τζιτζικώστας».

25 σχόλια:

  1. ΤΖΙΤΖΙ ΤΖΙΤΖΙ ΤΖΙΤΖΙ ΤΖΙΤΖΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουνια που σας κουναγε γιδαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ).ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ως τι δίνεις συμβουλές στη Ν.Δ.; Νεοδημοκράτης σίγουρα δεν είσαι, αν κρίνω από το β' πληθυντικό που χρησιμοποιείς. Οπότε, τί κόπτεσαι για το μέλλον της Ν.Δ.;

      Διαγραφή
    2. Ίσως την ψηφίσει στο μέλλον!

      Διαγραφή
  4. Σύντροφε θανάση άλλα μας έλεγες προεκλογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΡΕ ΓΙΔΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΩΜΑ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΑΕΤΟ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ 3 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ??? ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΕΣΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ Ο ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ-ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ. ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕΣ. Ο ΠΥΡΣΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ θα γίνεται και εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΔΑΡΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΑΜΚΟ
    ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
    ΝΤΕΜΕΚ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΔ ΕΙΣΑΙ
    ΣΚΥΔΡΑ ΕΣΕΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
    ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεχρι τωρα εφταιγε ο συρθζα......Τωρα καταλαβατε που μας οδηγησε η νδ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ase mas re aniparkte
    Gyrna stin politiki anoixi me ta filarakia sou
    Aporo giati se kratane stin nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "σίγουρα όμως θα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία ανανέωσης προσώπων στην ηγετική ομάδα της ΝΔ"
    Δεν φαντάζομαι η ηγετική ομάδα της ΔΝ στον Νομό Πέλλας να εξαιρείται του κανόνα. Ε Θανασάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολοι εσεις οι ...πιτουρες της ψοφοδεξιας ....με τα κεντρονεοφιλελευθερα μυαλα που εχετε .....Θα ψαχνεστε να βρειτε διπλανο σας !!! { δεν φανταζομαι arid news να το ξανακοψης }

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΔΑΡΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΝΔ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. viastikes na kaneis dilosi iper toy tzitzikosta gia na ton glipseis
    kai na kaneis to xatiri tou kolitou sou tou vasiliadi giati me tzitzi arxigo
    nomizei oti tha alonizei sti nd pou vrizei oli mera
    parto xampari o lalakis einai teliomenos apo tin nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιδαρη μη φας θα σφαξουμε γλαρο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμοι γίνετε επώνυμοι και μετα μιλάτε..!!! Δυστυχώς η πολιτικη άνοιξη μας τελείωσε..κρίμα, μπράβο γιδαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε τι να σας πω οτι ναναι λέτε...ποια νεα δημοκρατία; Απο τη μια μια ξοφλημένη παράταξη η οποία εγινε στα πρότυπα της πολιτικής άνοιξης κ κάποια διανοητικά και συνειδησιακά καθυστερημένοι θέλουν τον σαμαρα να παραμείνει κ απο την άλλη αυτοί που θέλουν να φύγει ο Αντώνης και να ερθει άλλος. Βρε που πάτε; Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι κυβέρνηση για τα επόμενα 20 χρονια ο Δήμος θα ερθει συην ανάσα και όλοι εσεις θα ψάχνετε να κρατηθείτε απο κάπου. Ρε ξυπνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γίδαρε μαριονέτα του Βασιλειάδη δεν ήσουν Νέα Δημοκρατία και δεν θα γίνεις ποτέ. Άιντε στον Τζιτζιφιόγκο που προσκεινάτε όλη μέρα. Ο Σαμαράς θα είναι πάλι πρόεδρος της παράταξης. Ο μόνος εκλεγμένος από την βάση Και με όλους τους καρεκλοκένταυρους σαν και εσένάλλο. Αλήθεια γιατί τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο άρχιζαν από Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι ο Διονύσης δεν βρήκε αλλο άτομο να βάλλει απο Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελλάς! Ελλάς! Αντώνης Σαμαρααααάς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. krima poly ligos o gidaris. afantos Kai anikanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙδαδης το τσιράκι του Καραασμανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News