Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Παραίτηση με αιχμές του Προέδρου της Δόξας Μανδάλου Β.Σολωμονίδη: "Φεύγω αηδιασμένος..."

Παραίτηση βόμβα του Προέδρου της Δόξας Μανδάλου Βασίλη Σολωμονίδη

Την παραίτηση του από την Δόξα Μανδάλου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Βασίλης Σολωμονίδης αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον Απόλλων Κρύα Βρύσης. 

Σε επικοινωνία του με το AridaiaNews δήλωσε τα εξής: 

"Φεύγω αηδιασμένος από το χώρο του ποδοσφαίρου του Ν.Πέλλας καθώς όπως αποδείχθηκε αυτός ο χώρος δεν προσφέρεται για ανθρώπους που έχουν διάθεση για προσφορά και υπηρεσίες με τιμιότητα. 

Από την αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει ένα κλίμα από τους κόλπους της ΕΠΣ Πέλλας ότι στην Α1 υπάρχουν 3-4 ομάδες και όλες οι άλλες είναι απλά για να συμπληρώνουν τον επαρκή αριθμό για να γίνεται το πρωτάθλημα. 
Υπήρχαν άνισοι όροι διεξαγωγής. 
Κάποιες ομάδες όριζαν την ημέρα που θέλουν να αγωνιστούν , κάποιες άλλες πάλι δεν είχαν λόγο και ήταν σαν πρόβατα για σφαγή. 
Επίσης και στους ορισμούς διαιτητών υπήρχαν εξόφθαλμες εύνοιες προς κάποιες ομάδες που ήταν κοντά στην ΕΠΣ Πέλλας. 
Επειδή ο κόμπος έφθασε στο χτένι και επειδή δεν μπορούμε να απολαύσουμε ποδόσφαιρο αποχωρώ από τη Δόξα με πίκρα αλλά και πολλά παράπονα από τους αρμόδιους που διοργανώνουν τα πρωταθλήματα. 
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκαν για όσο διάστημα είμαι στη 
διοίκηση . 
Ακόμα ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας για τη συμπαράσταση και δηλώνω ότι θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα "

Με τιμή 
Βασίλης Σολωμονίδης

31 σχόλια:

  1. Πρόεδρε έπρεπε να παραιτηθείς πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα γιατί η επιστολή διαμαρτυρίας (εκβιασμός) δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Τώρα είσαι υποχρεωμένος να επιστρέψεις το δωράκι πίσω γιατί το κόλπο δεν έπιασε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τα βλεπει η επς πελλας αυτα κ οι διαιτητες που διωχνουν τους παραγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες μας πρώτα ποιος αδερφός παίχτη παντρεύτηκε το Σάββατο για να γελάσουμε ακόμη μια φορά , γιατί η δικαιολογία σου αυτή ήταν στην ΕΠΣ . Η συμπεριφορά σου και οι κινήσεις σου το Σάββατο στο γήπεδο ένα πράγμα μας δείχνει ..... Είναι πολλά τα λεφτά
    << ΆΡΗ >> . Αλλά πως τα φέρνει η πουτανα η ζωή , ο Μιχαλάκης σε κάρφωσε ο απροπονητος ο τεμπέλης και ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ . Έπρεπε να είχες φύγει προ πολλού , η ΔΟΞΑΡΑ μας δεν σου αξίζει . Συγχαρητήρια στα παιδιά και μόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κύριε Βασίλη αν νομίζεις ότι θα ιδρώσει το αυτί τους είσαι γελασμένος. Εδώ διαλύθηκαν ομάδες και δεν έκαναν τίποτα. Τι πρωτάθλημα Α1 είναι αυτό με δύο αποχωρήσεις? Δεν συμμετέχεις ΠΑΟΚ και Ελπίδα αντικατίσθασαι με τις επόμενες ομάδες και το πρωτάθλημα γίνεται κανονικά. Όσο για τον ορισμό της ημερομηνίας του αγώνα έχεις δίκιο. Τον πρώτο λόγο έχει ο γηπεδούχος εκτός αν είναι πρόεδρος ο Αντωνίου που κανει οτι τον διατάξει ο Θόδωρος. Προσωπικά σου συστήνω να ανακαλέσεις την παραίτηση και να τους ¨πολεμήσεις¨ εκ των έσω, για να δικαιωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έπαιξε ο Εθνικός Γιαννιτσών με τη Κρυα Βρυση, δήλωσε όχι απλά ''σφαγμένος'' αλλά σε σημείο παραίτησης.Και όπως βλέπουμε το έκανε πράξη ουσιαστικά ανανεώνοντας την ομάδα του !! Παίζει το Άσπρο στη Κρυα Βρύση δηλώνει σφαχτηκαμε (έτσι λέγεται όταν σε ντέρμπυ σε αδικουν κατα κοινή ομολογία στο 0-0) πάει ο πολύς απόλλων στο μάνδαλο και γίνονται όλα στα μέτρα του ,φεύγει ένας πρόεδρος σημαία στην Α1 όταν η κρυα βρυση έπαιζε ακόμα με ακρολίμνη και δαμιανό και δεν ήξερε τι εστί Α1.Λογικά δεν έμεινε και κάτι ακόμα να κάνει.Συγχαρητήρια στο κυριο Ντισιο για τις δημόσιες σχέσεις του γιατί μπάλα αυτή η ομάδα φέτος δεν έπαιξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε λες ομως για το σφαξιμο της κρυας βρυσης μεσα στην Αψαλο... Δε λες για το σφαξιμο μεσα στο ριζο που το ειδανε ολοι και που βαλανε τον απολλων να παιξει σαββατο μετα απο τεταρτη κυπελλου που επαιξε 120 λεπτα! Οι αλλοι που παιξαν κυπελλο να θυμισω τους βαλανε να παιξουν δευτερα. Τωρα μας μιλας για σφαξιμο του ασπρου που εχασε 3-0 και δεν εκανε ουτε μια φαση και το ιδιο θα σου πουνε και οι 1000 ανθρωποι που ηταν στο γηπεδο ακομα και αυτοι απο το ασπρο!

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ...

      Διαγραφή
    3. Φυσικά ο Απόλλων δεν ξέρει τι εστί Α1 γιατί για πολλά χρόνια έπαιζε Γ΄και Δ΄ Εθνική τώρα τι να μας πει το Μάνδαλο και το κάθε Μάνδαλο που κανονικά χάρη σας κάνουμε που ερχόμαστε και παίζουμε στα χωριά σας άντε γιατί η πλάκα έχει και τα όριά της!!!

      Διαγραφή
    4. Εχεις απολυτο δικιο για τον Απολλων. Στο Μανδαλο ηρθε ομως η ακαδημια κρυας βρυσης. Μην προσβαλεις μια απο τις πιο ιστορικες ομαδες του νομου οπως ο Απολλων .

      Διαγραφή
    5. αυτό που ξέρουν οι ποδοσφαιράνθρωποι όλου του Νομού μας είναι ότι τα τελευαταία χρόνια το Μάνδαλο είναι μια οργανωμένη και συμπαθής ομάδα την οποία όλοι σέβονται και δεν μας ενδιαφέρει καμία Ακαδημία επειδή με το ζόρι θα γίνει Απόλλων κλπ κλπ.Η Α1 της ΕΠΣ Πέλλας είναι μια σημαντική κατηγορία ισάξια με πολλούς ομίλους Γ εθνικής απ την οποία απουσίαζε εντελώς η Κρυα Βρύσηα.Γι αυτό κύριοι της ακαδημια η απολλων κλπ λίγο σεβασμό στις προσπάθειες ,τα χρήματα και τις εργατώρες που έχασαν κάποιοι άνθρωποι απ το Μάνδαλο και άλλες τέτοιες ομάδες.

      Διαγραφή
    6. Η ολική επιστροφή του Απόλλωνα (Ακαδημία) βλέπω ότι ενοχλεί !! Το ευχάτιστο για σας είναι ότι θα σας αδειάσουμε τη γωνιά γιατί του χρόνου θα παίζουμε στη Γ΄Εθνική!!

      Διαγραφή
    7. μακάρι να βρειτε χαίρι εκει στι κρια βρίσι αλλά διστιχος γίνετε χαμός.Στο Μάνδαλο έχουμε χάσει 100χιλιάρικα για 5ες θέσεις.εσεις αμεσος?δσυκολο.

      Διαγραφή
  6. μαντεψτε πιος συμβουλος της επς συμφωνει με τον μοργκαν. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ψαρωνεται ηρθε ο κ Σολωμονιδης χθες να μας διδαξει ηθος. Να φυγεις βεβαια σαν αντρας να πληρωσεις πρωτα ομως ολους αυτους που εχεις απληρωτους οπως ακουγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μανδαλο ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ αν οχι το μοναδικο μια απο τα λιγες ομαδες που δεν αφηνουν απληρωτους.

      Διαγραφή
    2. κ που ξερεις εσυ ρε μεγαλε που χρωστά ο πρόεδρος? ή παίκτης είσαι ή προπονητής. Για ομολόγα, γιατί μπορεί και εγώ να σου δώσω τα λεφτά που έχεις να παίρνεις, αφού οδήγησες την ομάδα μας, στο τσαμπιονς λιγκ και κόψαμε 100.000 εισιτήρια.

      Διαγραφή
    3. o solomvnidhs lige janakane proedros

      Διαγραφή
    4. makarh na eitan oloi san ton morkan poy ta xonh xontra kai to jeroyn oloi sto xorio

      Διαγραφή
  8. Ολοι η παιχτες ειναι πληρωμενη ακομη και αυτη που φυγαν για το διαστημα που πεξανε πληρωθηκαν ο μονος που δεν αξιζε τα λεφτα που πηρε ηταν ο γκοτζης ουτε προετειμασια εκανε ουτε προπονησης εκανε κοροιδευε ενα ολοκληρο χωριο για αυτο ειναι ανεπυθιμητος στο χωριο οποια διοιηκηση και να ερθει και κατι τελευτεο εξαιτιας του χασαμε το κυπελο στο ριζαρι και οχι το βαρος το ριξανε στον πασχαλη για να λεγοντε και καποιες αληθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esu pseutomagka ela na ta peis auta apo konta pou 8a milhseis etsi... kai an dn aksize autos ta leuta tote poios? autos ekane to xwrio sou xwrio se eswse kai otan les dn erxotan blaka apo tin tseph tou ta ebaze kai erxotan karagiozh... kai egw an taksw a ethnikh 8a bgw... alla etsi ponaei poio poli kai troxos einai 8a gurisei... katse zhleue asxete...

      Διαγραφή
    2. Afou den sas ekane o mixalis gt tn kratisate idomones t podosferou asxetoi apo dioikisi dioksate tn kosmo apo t gipedo k sas ftaei I mixalis Pou sas ponaei pou efige apo t xorio sas k eirthe k sas ekane goal vrite kaliteres dikiologies kirioi gia n kalipsete t lathoi sas

      Διαγραφή
    3. Ektithese 4:03 k eisai gelasmenos Pou einai anepithimitos o mixalis st mandalo exei k kosmo ts omadas Pou gnorizei t egine kai KRINEI prakseis k antidrasis!

      Διαγραφή
    4. Grapes me kai to onoma soy na doume pios eisai kai an aksiza ta Leuta moy egw h oxi blaka h kai ela piase me APo konta Kai pes ta mou mathate Twra sxoliazete anonima flwre mathate Apo mpala ksafnika kai bazeis to xwrio mprosta APo tin kakia pou bazeis blaxo alla poli kseroun ti eimai Kai pios eimai Kai epidei eiste 2-3 ekei Sto xwrio sas Mia zwi kakopsixi tha eiste tha zileuete me tin epitixia ton allon giati eiste ligoi... Mixalis gotsis

      Διαγραφή
  9. Ο καπετάνιος τελευταίος πηδάει από το καράβι του εγω έτσι τα έμαθα . 1 κ 1 κάνουν δυο κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόργκαν πες αλεύρι ο Μιχάλης με το παστέλι σε γυρεύει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά ο μόνος που αξίζει να έχει τη ΔΟΞΑ είναι ο Μάκης γιατί πολύ απλά σε αυτά τα χάλια δεν την έφτασε πότε την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ola kala ta lete den mas lete omos poioi apo autous pou den plironontai einai sinepeis stis ipoxreoseis tous...ekspinoi oloi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. gataki to 95% paiktes kai proponitis einai pliromenoi stis apodoxes tous an 8es leptomereies pes poios eisai na se apantiso oxi piso apo tin apokriatiki maska logo epoxis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι εσείς οι ανίδεοι σχολιαστές ροκανίζεται το ποδόσφαιρο της Πέλλας. Φτάνει πια...ασχοληθείτε με την ανάπτυξη του υγιούς ποδοσφαίρου και άμα δεν μπορείτε καθίστε στο καναπέ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς που σχολιάζουμε το ποδόσφαιρο της Πέλλας είμαστε στην ουσία θεατές των όσων συμβαίνουν και καταθέτουμε την άποψή σας χωρίς καμία πρόθεση να την επιβάλουμε! Τελικά ποιος είσαι εσύ που θα μας απαγορεύσεις να εκφράσουμε τη γνώμη μας?

      Διαγραφή
  15. gatakh sto rizo h omada soy to dexthke rvta na mauhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News