Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

"Έφυγε" ο Ντέμης Ρούσσoς

Το βράδυ του Σαββάτου

Ο Ντέμης Ρούσος πέθανε σε ηλικία 69 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Θεραπευτηρίου Υγεία.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε στην εφημερίδα Figaro η κόρη του Εμιλι.

Ο έλληνας μουσικός πέθανε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στο νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν για μεγάλο διάστημα.

Τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο διεθνούς φήμης έλληνας καλλιτέχνης μετρούσε εκατομμύρια πωλήσεις και πολυάριθμες επιτυχίες. Ο γεννημένος στην Αλεξάνδρεια, Ντέμης Ρούσσος, σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το συγκρότημα «Aphrodite's child», ερμηνεύοντας τραγούδια όπως τα «Rain and tears», «Goodbye my love goodbye», τα οποία σημείωναν επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News