Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το είδαμε και αυτό: Live sex στη σκηνή εν ώρα συναυλίας

Κατά τη διάρκεια punk συναυλιών

Πολλά και διάφορα έχουμε δει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των punk συναυλιών, αυτό όμως ξεπέρασε (κάπως) και το νομικό πλαίσιο. 

Τη στιγμή που ένα συγκρότημα ήταν στη σκηνή σε μία συναυλία στην Καλιφόρνια, ένα ζευγάρι αποφάσισε ότι το περιβάλλον ήταν κατάλληλο προκειμένου να… έρθει κοντά.


Έτσι, η κοπέλα, εντελώς εκτεθειμένη, ξάπλωσε πάνω στη σκηνή και απόλαυσε στοματικό έρωτα από τον σύντροφό της. Την ίδια στιγμή κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με το ζευγάρι να κάνει σεξ στη σκηνή και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναμειχθεί και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι υπεύθυνοι της συναυλίας φρόντισαν έτσι ώστε να απομακρυνθεί το ζευγάρι, ενώ γίνονται έρευνες για να εξακριβωθεί το περιστατικό.


---
Πηγή: peoplegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News