Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Γκρινιάζουν οι παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Όσο πάει και εντονότερη γίνεται η γκρίνια που υπάρχει από τους παράγοντες που βλέπουν να γίνονται σοβαρά διαιτητικά λάθη την ίδια ώρα που τα θεσμικά όργανα ακολουθούν τον δρόμο τους και σφυρίζουν αδιάφορα.

Όπως πάντα υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν εύνοια, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες που δεν υπάρχουν λόγω της επιλογής τους να στηρίζουν άλλους στις εκλογές.

Βλέπουμε αγανακτισμένους ανθρώπους που επικοινωνούμε μαζί τους και συνεχώς έχουν πολλά παράπονα την ίδια στιγμή που στην κρίσιμη κατάσταση που υπάρχει στην κοινωνία να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη τους για να καλύπτουν τις ανάγκες των ομάδων να βγάζουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για ένα πράγμα (ποδόσφαιρο) που επέλεξαν για να κάνουν το χόμπι τους και να οδηγούνται μέχρι τα αστυνομικά τμήματα και ούτω κάθε εξής.

Έπρεπε να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος για να αρχίσουν να ορίζονται κάποιοι παρατηρητές σε κρίσιμα παιχνίδια, ασχέτως αν μερικοί από αυτούς δεν μπαίνουν στον κόπο να δώσουν το παρών αφού δεν υπάρχει η παραμικρή αμοιβή τους έστω για κάποια οδοιπορικά, ενώ έχουν να παίρνουν σεβαστό ποσό από την θητεία της προηγούμενης διοίκησης που ουσιαστικά τους κορόιδεψε.

Πρόσφατα υπήρξε μεγάλη γκρίνια στα παιχνίδια κυπέλου όπου στο παιχνίδι Αλμωπός - Κρύα Βρύση υπήρχαν και από τις δύο ομάδες έντονα παράπονα για κάποιες αποφάσεις χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω κυρώσεις για τους πρωταγωνιστές παρότι παρόντες ήταν σχεδόν το μισό Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας αλλά και παρατηρητής ήταν ο αρχιδιαιτητής.

Ακόμα στο άλλο παιχνίδι που έγινε στα Γιαννιτσά οι άνθρωποι του Εθνικού θεωρούν ότι αδικήθηκε κατάφορα από κάποιες αποφάσεις υποστηρίζοντας ότι στερήθηκαν την συμμετοχή τους στον τελικά του κυπέλου με αποτέλεσα στο τέλος να υπάρξουν κάποια επεισόδια που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο.

Αρκετές φορές τυγχάνει να είναι παρόντες και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης σε τέτοιες σκηνές βλέποντας ιδίοις όμασι τα λάθη, όμως οι παραβάτες δεν έχουν ς για κυρώσεις παρά μόνο κάποιους που φέρουν την σφραγίδα της εύνοιας από την προηγούμενη διοίκηση.

Γιατί να υπάρχει ατιμωρησία από την στιγμή που τιμωρούνται βαριά παίκτες παράγοντες-μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ να μην λαμβάνεται υπόψη η μαρτυρία τους για να απονέμεται δικαιοσύνη.

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι διαιτητές κλείνουν το Φ.Α. με σοβαρές παραλήψεις που επηρεάζουν τις αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών.

Οι ομάδες (παράγοντες) τίμησαν με την ψήφο τους αυτούς τους ανθρώπους για να έχουν φωνή και όχι να πρέπει να υπάρχουν παιδιά (ψηφοφόροι) και από παιδιά (μη ψηφοφόροι) στις όποιες αποφάσεις παίρνονται.

Οι κύριοι που δεν αντέχουν την κριτική καλό θα είναι να κάνουν προσεχτικά την δουλειά τους και να μην λειτουργούν με το αίσθημα της εκδίκησης γιατί κάποια στιγμή οι ρόλοι ίσως αντιστραφούν και θα την πληρώσουν κάποιοι που δεν φταίνε.

Μερική ευθύνη βαραίνει και τους παράγοντες που ψάχνουν τρόπους για να εκμεταλλεύονται φιλικές σχέσεις με κάποιους διαιτητές που βάζουν το χέρι τους για να οριστούν σε ματς των ομάδων τους και όταν γίνεται η δουλειά τους βγάζουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας.

8 σχόλια:

  1. το πρόβλημα είναι πως έχει δημιουργεί ενα υπερανταγωνιστικό πρωτάθλημα για τα τοπικά ερασιτεχνικά δεδομένα και έχουν όλοι απαιτήσεις και διεκδικίσεις.Σε μια εποχή που οι μισές ομαδες της Β και Γ εθνικής, είναι ερασιτεχνικές βασισμένες σε 20χρονα παιδιά,ειδικα στην Α1 έχει γίνει μια μικρή λίγκα με λιγους νικητές και πολλούς χαμένους.Ας δουν πιο μακριά όλοι ,και λυσεις υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο και να γραφεις Μπινο
    εμεις θα σφυριζουμε αδιαφορα!!

    ΕΠΙΣΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εισαι πολυ προκατελειμενος καθοδηγουμενος ο κοσμος δεν τρωει το κουτοχορτο σου πες στους δικους που θελαν να κανουντα εκτροπα που κανανε αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα που θα αλλαξει ο νομος τοτε θα δεις τι μουσειο θα γινουμε....!!!!

      ΕΠΙΣΗΜΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ποσό νύχτα έχεις περίμενε να αλλάξει.........

      Διαγραφή
    3. χαιβανι ερχετε η αλλαγη νομου!!!

      εσυ που θα κρυφτεις!!

      Διαγραφή
  5. αν η επς τιμωρουσε οπως έπρεπε τα εκτροπα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News