Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Μπίνος θέλησε να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο

Τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας μαθητές του Γενικού Λυκείου Αριδαίας.

Στόχος της επίσκεψης ήταν να τον ενημερώσουν για το project της Πρώτης Τάξης του σχολείου, το οποίο θα περιλαμβάνει Σχολικούς Αγώνες με τη συμμετοχή και μαθητών των 3ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Αριδαίας, καθώς επίσης και του Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 9:30 το πρωί.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο κ. Μπίνος θέλησε να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο, ενώ αποχαιρέτησε τους μαθητές αποδεχόμενος την πρόσκλησή του και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή πρόοδο.

4 σχόλια:

  1. Κύριε δήμαρχε το ΔΑΚ Αριδαίας στις 6 Φεβρουαρίου θα είναι ακατάλληλο για σχολικούς αγώνες καθώς οι θερμοκρασίες στο γυμναστήριο είναι πολικές.Εκτός αν ασχοληθείτε μόνο για εκείνη την ημέρα όπως κάνουν όλοι για τις εκδηλώσεις του δήμου και μετά το παρατήσετε πάλι στο έλεος του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε μεγάλα μούτρα μάγκες!καλή επιτυχία στην όμορφη προσπάθεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε βαλε πρωτα καμια λαμπα και μετα μιλα για εκδηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η απάντηση των μαθητών για τα τυχόν προβλήματα στο σχολείο ποια ηταν;; γιατί εγώ ως μαθήτρια του γενικού λυκείου έχω αναγκαστεί να κάνω 2 φορές(επί μια εβδομάδα) τον ίδιο μήνα εισπνοες λόγω των θερμοκρασιών του σχολείου....Οι συνθήκες στις οποίες κάνουμε καθημερινά μάθημα είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ε-Σ! κρίμα στον τόπο..με τέτοιες αρχές που τον διοικούν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News