Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η Πόπη Φουντουκίδου στην ομιλία του Διονύση Σταμενίτη (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Σταμενίτης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στο πρόσωπό της, σημειώνοντας ότι η προσφορά της στον τόπο ήταν σημαντική

Πολύς ήταν ο κόσμος ο οποίος παρευρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη στα Γιαννιτσά.

Ανάμεσά τους και ένα πρόσωπο-έκπληξη. Ο λόγος για την επί πολλά χρόνια Βουλευτή Πέλλας Πόπη Φουντουκίδου, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Σταμενίτη και παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Μάλιστα, ο κ. Σταμενίτης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στο πρόσωπό της, σημειώνοντας ότι η προσφορά της στον τόπο ήταν σημαντική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News