Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Παρέμβαση του Δημάρχου Αλμωπίας για τις εκλογές

"Η επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να μας βρει ενωμένους, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας"

Παρέμβαση σχετικά με τις εκλογές της 25ης Γενάρη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Συγκεκριμένα, στη σύντομη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Οι εκλογές αυτές είναι ίσως οι κρισιμότερες της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες με υπευθυνότητα και σύνεση και να επιλέξουν ανεπηρέαστοι το κόμμα και τους εκπροσώπους που θεωρούν ότι θα ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα μας.

Η επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να μας βρει ενωμένους, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Ως Δήμαρχος Αλμωπίας εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και τους καλώ να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται, μαζί με όλους τους Έλληνες».

16 σχόλια:

  1. Τι ειπες τρισμεγιστε ; τιποτα ! Αν ειναι ετσι οι παρεμβασεις....και μην ακουω περι ακομματιστου πρωτου πολιτη,οτι και καλα ετσι επρεπε να τοποθετηθει . Αν λες ΤΙΠΟΤΑ καλυτερα ΜΗ ΜΙΛΑΣ ! Ακου πατεμβαση ! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ατοπημάτων συνέχια για τον Δήμαρχο Αλμωπίας. Μετά την γκάφα ολκής με την απάντηση στην επιστολή του επισκέπτη στα Λουτρά, και πολλών άλλων, έρχεται τώρα να απευθύνει συμβουλές και υποδείξεις στους ψηφοφόρους και υποψηφίους για το τι πρέπει να πράξουν. (Μάλλον θεωρεί ότι ως εκπαιδευτικός απευθύνεται στους μαθητές του). Μα καλά ! Δεν υπάρχει στον Δήμο ένας νοήμων να τον συμβουλέψει για τις κινήσεις και παρεμβάσεις που κάνει! Εκτός αν οι ενέργειες αυτές που εκθέτουν τον Δήμαρχο, είναι... βούτηρο στο ψωμί κάποιων. Ο θεσμικός ρόλος του Δημάρχου δεν είναι να κάνει υποδείξεις στους Ψηφοφόρους και στους υποψηφίους, και να βγαίνει φωτογραφίες σε κάθε ευκαιρία, αλλά να βελτιώσει την καθημερινότητα του δημότη, από τα σκουπίδια, τον φωτισμό, τις κατεστραμμένες πινακίδες κλπ θέματα, που ταλαιπωρούν τον κάτοικο του Δήμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ας κοιτάξει το σπίτι του Λουντέμη που σήμερα αύριο θα πέσει κι ας αφήσει τις εκλογές. Ασχολήθηκε με τις δημοτικές και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης ψηφίστε όλοι Καρασμάνη....ολέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε ΜΠΑΜΠΑ για τη συμβουλή. Να μην την πάθουμε όπως στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν δεχομαι ..... παρεμβασεις απο καποιον που βγαινει φωτογραφιες με σκοπιανους και σημαιες της βεργινας απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΦΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Σου απαντησα αλλά δεν πέρασε το σχολιο.

      Διαγραφή
  8. Χαχαχα...τι ακούω;;;;
    Κύριε δήμαρχε της Αλμωπίας κοιτάξτε να βάλετε καμιά λάμπα στους δρόμους που κυκλοφορούμε σαν τους τυφλοποντικες και λίγο πετρέλαιο στα σχολείο που επικρατεί πολικό ψύχος και αφήστε τις εκλογές...!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πολιτικός λόγος του Δημάρχου συνεχίζει τον απύθμενο κατήφορο. Απορώ τα γράφει ο ίδιος του; Όπως και να χει αφού τα υπογράφει τα ενστερνίζεται. Δήμαρχε κάποτε έγραφες καλύτερα και πιο ουσιαστικά. Τώρα το κακό διαδέχεται το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς που μας τα είπες... κι εμείς (οι απλοί πολίτες) νομίζαμε, με το φτωχό μυαλό μας, πως κάτι άλλο συμβαίνει.... ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συριζα.......ερχεται.....Οτι παρεμβασεις και να γινουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανοίξτε το τάγμα εθνοφυλακής ρε προδότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΠΙΑ! ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ. ΓΡΑΦΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και τις λακουβες λιγο κυρ δημαρχε στα χωρια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News