Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Βόμβα από υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν χρειαστεί θα πάμε σε δημοψήφισμα, παύση πληρωμών και δραχμή»

ΝΔ: Ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης

Νέο χτύπημα από υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αναφέρει ότι το κόμμα του θα πάει σε δημοψήφισμα, παύση πληρωμών, αλλά και τη δραχμή αν χρειαστεί.

Ο λόγος για τον υποψήφιο στην Κοζάνη, Γιώργο Χιωτίδη, ο οποίος, μιλώντας στο Flash Κοζάνης, ανέφερε χαρακτηριστικά «Aν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα, αν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών θα κάνουμε παύση πληρωμών. Κι αν χρειαστεί προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα!».

Μάλιστα, όταν ο συνομιλητής του ανέφερε ότι ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα με τη δραχμή ο κ. Χιωτίδης ανέφερε «Mε τη μετάβαση στη δραχμή ο κόσμος θα έχει τεράστιο ζήτημα για 1-2 χρόνια. Εδώ μιλάμε για μια θηλειά που μας έχουν βάλει στο λαιμό για 50 χρόνια».





ΝΔ: Ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να έλθει, καθώς, με ανακοίνωσή της η Συγγρού αναφέρει ότι «με αυτή την έννοια το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό».

Αναλυτικά:

«Γιώργος Χιωτίδης, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: «Εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα. Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τελεία και παύλα. Και εάν χρειαστεί, προκειμένου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα πάμε και στη δραχμή. Τελεία και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό». Τώρα ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης».

3 σχόλια:

  1. Η επομενη περιγραφηκε με απολυτη σαφηνεια απο τον Προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Κο Τσιπρα. Η Ελλαδα στο Ευρω, ισχυρη με τη δυναμη της εντολης του λαου διαπραγματευση, για να ερθει παλι η ελπιδα σε αυτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες ουτε η νδ ουτε το πασοκ ουτε ο συριζα ,τελειώστε να γυρισουμε σελίδα ρε παληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πίνουν εκεί στην Κοζάνη και λένε μ@λ@κ@@ς; Πρώτα η Ραχήλ και τώρα ο Χιωτίδης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News