Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κυβέρνηση συνεργασίας Τσίπρα - Θεοδωράκη; Οι όροι που θέτει το Ποτάμι!

Συναντήσεις τις επόμενες ημέρες και με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς

Εντολή να κυβερνήσει αλλά με την αυτοδυναμία να κρίνεται για μια έδρα έλαβε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας από τον ελληνικό λαό.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι αν θα είναι υλοποιήσιμη αυτή η εντολή αφού ο κ. Τσίπρας απόψε έλαβε εκτός από το μήνυμα του ελληνικού λαού και το μήνυμα των δυο υποψήφιων κυβερνητικών εταίρων: Του Σταύρου Θεοδωράκη και του Πάνου Καμμένου.

Αμφότεροι, έθεσαν τον εξής όρο στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και εν δυνάμει πρωθυπουργό της Ελλάδας: ότι θα συνεργαστούν μαζί του αρκεί να μην είναι ο ένας από τους δυο στην συγκυβέρνηση!


Ο Σταύρος Θεοδωράκης, τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογική νίκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ποτάμι, οι κκ. Θεοδωράκης και Τσίπρας συμφώνησαν ότι θα έχουν συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, η ημέρα της συνάντησης δεν έχει καθοριστεί ούτε έχει προσδιοριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ποτάμι αποκλείουν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους σε μια κυβέρνηση όπως αυτή της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να στηρίξουν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο ανοχής.

Ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε επίσης με τον Αλέξη Τσίπρα για να τον συγχαρεί και όπως είπε στους δημοσιογράφους θα επικοινωνήσει και αύριο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για το εάν θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα μετείχε και το «Ποτάμι» ήταν κατηγορηματικός. «Εμείς δεν συνεργαζόμαστε με κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει και το "Ποτάμι"» είπε.

---
Πηγή: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News