Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Καραμανλή για Πρόεδρο θα προτείνει ο Τσίπρας;

«Θα αποδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που διαμορφώνει μεγάλες συναινέσεις»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να προτείνει ακόμα και τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας άφησε ο στενος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς όταν ρωτήθηκε από τον Alpha αν ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά να προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε σιβυλλικά λέγοντας:


«Θα αποδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που διαμορφώνει μεγάλες συναινέσεις».

1 σχόλιο:

  1. Τελειωμένους βουτηγμένους στη διαπλοκή(Βατοπέδι ,κτλ) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τους αναστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News