Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Την επόμενη των εκλογών δεν θα υπάρχουν Μνημόνια και Τρόικα

Διεμήνυσε ότι δεν θα διαπραγματευθεί με «δευτεροκλασάτους υπαλλήλους της Τρόικας» - «Αν δεν υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπούμε σε περιπέτειες»

«Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν θα υπάρχουν Μνημόνια και Τρόικα» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της διακαναλικής του συνέντευξης από το Ζάππειο Μέγαρο.

Αν δεν υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπούμε σε περιπέτειες και αναζήτηση σχημάτων που θα μπορούσαν να κυβερνήσουν, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.


«Η Τρόικα είναι εξωθεσμικός οργανισμός, καμία ευρωπαϊκή συνθήκη δεν την αναγνωρίζει» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συζητά με «δευτεροκλασάτους υπαλλήλους της Τρόικας». «Ο λαός αποκτά αξιοπρέπεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε όραμα για μια Ελλάδα που θα απευθύνεται ισότιμα σε όλους όσους ζουν σε αυτή τη χώρα και έχουν δικαιώματα» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Στο όνομα της κρίσης και του Μνημονίου δεν τηρείται ο χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε αδιανόητο για την Ευρώπη μια χώρα να κυβερνιέται μέσα από e-mails. «Αυτό τελειώνει τη Δευτέρα» τόνισε.

Εμείς είναι δεδομένο ότι θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη συμμετοχή της χώρας της ΕΕ υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και ξεκαθάρισε «οι υπογραφές όμως των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν μας δεσμεύουν και δεν θα τις τηρήσουμε». 

protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΩΡΕ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΙΣ ΤΗΡΗΣΕΤΕ!! ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΚΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News