Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα... χρειάστηκε ο Αλμωπός στον αγώνα με τη Δόξα Μανδάλου!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Τα χρειάστηκε ο Αλμωπός για να κάμψει την σθεναρή αντίσταση της Δόξας Μανδάλου με τελικό σκορ 2 – 0.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ τεραίν και κάτω από συνεχή βροχή κάτι που σίγουρα έκανε δύσκολη την προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων και περισσότερο των γηπεδούχων που ήθελαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων που αγωνίστηκαν αμυντικά και δεν ήθελε πολύ για να κάνουν την έκπληξη.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος του Αλμωπού που πάντως δεν δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες με τη λύτρωση να έρχεται στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά και έδειξαν ότι παρά τις απώλειες παικτών αποτελούν σκληροτράχηλο σύνολο.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Τάσος Τσακαλίδης (80’) και Γιάννης Τσόλκας (90+3’).

Διαιτητής ο Αργυρός (Πίλτσης – Κουκούλης Σ.).

Δείτε φωτογραφίες:





















































18 σχόλια:

  1. μαλλον σε αλλο παιχνιδι ησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στο μανδαλο σταθερη αξια και πολλη καλους μικρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o almwpos xreiazete epi8etiko.duskola na vgei kati prepei na ginei na epandrw8ei h omada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραβα ρε ασχετε..μια χαρα ειναι επιθετικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια σέντρα έβγαλε ο Victor στο δευτερο γκολ.Μπράβο στο Τάσσαρο,στο Πάπα και στο Γιώτη.Μπράβο και στον Καλότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. na kanw mia diorthosi file an deis to video tou agona ttin sentra sto deutero goal o tsakalidis tin evgale....

      Διαγραφή
  6. Καλος ο νεαρος ρεφ παντως...!!!αξιζει για α1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mia xara einai oloi tous apla apo oti exw katalavei pernane mia kourasi ta paidia ... apoolitos logiko to vlepo den ginete na eisai 7 mines ahtitos xoris kanena provlima!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δικαιη νικη αλλα δυσκολη για τον αλμωπο πολλη σκληρη ομαδα και το μανδαλο μπραβο αν και τους εφυγαν αρκετη ποδοσφαιριστες χτυπανε τα παιχνιδια στα ισια αν παιξουν οπως παιξανε εδω σε μας δυσκολα να χανουν επισης ο διαιτητης παρα πολλη καλλος και δικαιος μπραβο ετσι πρεπει να παιζουν αν αξιζουμε να βγουμε να βγουμε δεν χρειαζομαστε βοηθεια επισης μου αρεσαν πολλη τα μικρα του μανδαλου μπραβο στον κοουτς που τα δινει ευκεριες το ιδιο πρεπει να κανουν ολες η ομαδες ο αλμωπος το κανει και ετσι πρεπει νακανουν γιατι αυτη ειναι το μελλον,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γνωρίζει κανείς εαν για να τιμωρηθεί κάποιος αμυντικός για σκληρό παίξιμο πρέπει να έρθει σε επαφή με επιθετικό ή αρκεί να πέσει άσχημα πάνω του?τι λέει ο κανονισμός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απαντω για να ενημερωθεις οτι δεν χρειαζεται να εχει επαφη ενας παικτης για να φαει καρτα,αν κρινει ο διαιτητης οτι κανει ενεργεια με μεγαλυτερη βιαιοτητα απο τι επιτρεπεται ακομα και αν δεν τον βρει(χτυπησει ) εχουμε ποινη κιτρινη ,αν δε ο διαιτητης κρινει οτι ενας ποδοσφαιριστης κανει ενεργεια αντιαθλητικη και με υπερβολικη βιαιοτητα ακομα και αν δεν τον βρει (χτυπησει) εχουμε κοκκινη καρτα ,επισης και το ατσαλο ακανονιστο παιχνιδι αν εχουμε υπερβολικη δυναμη τιμωρειτε.

      Διαγραφή
  10. AN DEN PAREI TO PROTA8LIMA O ALMOPOS FETOS POU OLOI EINAI STRABOI KAI POLY XAMILOU EPIPEDOU DEN TO PERNEI POTE!!!!!! EXEI DROMO POLY AKOMH.....APLA AS KATEBOUN LIGO APO TO AEROPLANO MERIKOI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφου ειναι ολοι στραβοι ρε φιλε τοτε γιατι εχεις εχεις εναν ποντο διαφορα απο τον δευτερο και 3 απο τον τριτο;;;;μηπως εισαι και εσυ στραβος και δεν το ξερεις;;η μηπως τελικα υπαρχουν και αλλες καλες ομαδες και εσυ εισαι νυχτωμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο εδεσσαικος θα βγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την μεθεπόμενη Κυριακή, αν περάσει, απο τον Αλμωπό, θα δείξει ότι μπορεί και αξίζει να βγεί πρωταθλητής. Όσο για Γ΄Εθνική καμιά ομάδα μας δεν μπορεί (δυστυχώς).

      Διαγραφή
    2. Ο εδεσσαικος λεει...ακομη κοιμασαι εσυ και βλεπεις ονειρο...ξυπναααα

      Διαγραφή
    3. ουτε με 3παικτες Α εθνικης δεν βγαινει η Εδεσσα.Χαλασε τ σχημα χωρις Μακη Καρ υπιδη

      Διαγραφή
  13. μ αρεσει που μερικοι άσχετοι δεν γνωρίζουν οτι οι 3 πρωτες ομαδες της βαθμολογίας αν ήταν στη Γ εθνικη θα σωζονταν άνετα έτσι όπως ειναι τώρα χωρις καμία μεταγραφή.Οι περισσότερες ομαδες Γ εθνικης φέτος ειναι επιπέδου Μανδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News