Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Ρίζου στην Αριδαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση πραγματοποίησε ο Νίκος Ρίζος στον Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, γνωστός και από την επιχειρηματική και εθελοντική του δράση στην Αλμωπία, τόνισε πολλές φορές ότι «πρόκειται για την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση μετά την μεταπολίτευση διότι ο Ελληνικός λαός καλείτε να δώσει απάντηση για το πώς μετά από πέντε χρόνια πολύ σκληρής λιτότητας και πολύ μικρής μεταρρυθμιστικής προσπάθειας στην δημόσια διοίκηση αλλά και στην οικονομία θα βγει από την κρίση και θα προχωρήσει προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ανάπτυξη».

Και πρόσθεσε πως «το Ποτάμι λέει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη ΝΔ ότι αυτό που προέχει και εφόσον ο λαός το επιθυμεί, είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας που καταλύτης θα είναι Το Ποτάμι που ως τώρα κατέχει την τρίτη θέση δημοσκοπικά».

Αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχει δεχτεί το κίνημα στο οποίο μετέχει, ο κ. Ρίζος ανέφερε πως «το Ποτάμι είναι ξεκάθαρο δεν είναι θόλο, έχει άποψη και αυτή ενοχλεί, διότι όταν λες ότι χάριν κάποιων οπαδικών συστημάτων τα τελευταία πέντε χρόνια στείλαμε οικονομικούς μετανάστες από τον κοινωνικό μας ιστό πεντακόσιες πενήντα χιλιάδες νέους μορφωμένους ανθρώπους που τους θέλουμε πίσω σε θέσεις ευθύνης που έως τώρα καταλάμβαναν οι ημέτεροι ή οι αποτυχημένοι πολιτευτές ναι αυτό ενοχλεί αλλά δεν μας πτοεί είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την χωρά χωρίς να την γκρεμίσουμε».

Όσον αφορά στα βήματα που θα πρέπει να γίνουν για να βγούμε από το μνημόνιο, ανέφερε τα εξής σημεία: «1.Να κάνουμε μεταρρυθμίσεις στην δημοσιά διοίκηση. 2. Να κάνουμε μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. 3.Να σταματήσουμε την καταστροφολογία. 4. Να αποκαταστήσουμε και να εκσυγχρονίσουμε την δικαιοσύνη. 5. Να αποκαταστήσουμε τον ΑΣΕΠ. 6. Να δώσουμε κίνητρα στην νεανική επιχειρηματικότητα και να συνδέσουμε την εκπαίδευση με την εργασία και καριέρα διότι δεν χρειαζόμαστε ανέργους πτυχιούχους αγωνιστές αλλά πτυχιούχους αγωνιστές της ζωής».

Και κατέληξε λέγοντας: «Λέω πάντα ότι σε αυτή την ζωή θα διαλέξεις να είσαι ή ταξιδευτής ή τουρίστας ας διαλέξουμε λοιπόν το πρώτο γιατί πολύ απλά είμαστε Έλληνες».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και συνυποψήφιοι του Νίκου Ρίζου, οι οποίοι κάλεσαν τους πολίτες να αναδείξουν το ΠΟΤΑΜΙ ως τρίτη δύναμη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News