Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ανοίγει ξανά ο Παιδικός Σταθμός του Εξαπλατάνου; (ΦΩΤΟ)

Εμείς θα ευχηθούμε οι αρμόδιοι να μη μείνουν μόνο στα λόγια

Το άνοιγμα του Παιδικού Σταθμού Εξαπλατάνου εξετάζει ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και ο Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Χρήστος Δόντσος με γονείς, φαίνεται πως υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών (περίπου 15), ώστε να επαναλειτουργήσει το σχολείο.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον κ. Μπίνο, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτή την εξέλιξη και σημείωσε πως από τη στιγμή που θα συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, δεν υπάρχει λόγος να παραμένει κλειστός ο παιδικός σταθμός, ενώ τόνισε ότι υπάρχει και συμβολικός χαρακτήρας σε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς ο Εξαπλάτανος είναι η έδρα του πρώην Δήμου.

Εμείς θα ευχηθούμε οι αρμόδιοι να μη μείνουν μόνο στα λόγια, αλλά να ανοίξει όντως το σχολείο και να εξεταστούν οι περιπτώσεις και άλλων τέτοιων περιπτώσεων στο Δήμο μας.






7 σχόλια:

  1. geia fotografeies eistai kalh oi alloi htan geia xorous !!!!!!ante ftanei poia katanthsate aitheia me to piathiko statho toy exaplatanou,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o pasohs tous ekleine... autoi toulaxiston tous anoigoune....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους αρχισε να ξυπναει ο μπινος.απορω με κατι ομως, γιατι βγηκαν φωτογραφια μπροστα στον κλειστο παιδικο σταθμο ξερουμε οτι ειναι κλειστος.και μια συμβουλη στον νικολακη τον προεδρο, οι φωτο με αυτους τους κυριους βλαπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρόεδρος του Εξαπλατάνου που τρέχει σαν τρελός για να ανοίξει ο παιδικός βγαίνει φωτογραφία με τον Δήμαρχο ΑΛμωπίας μπροστά από τον παιδικό σταθμό Εξαπλατάνου! Ρίχτε τον στην πυρά.. του αξίζει... Στα χα πει "νικολακη"!!!

      Διαγραφή
  4. stamata bre na bleneis oli mera fotografies.. aidia katantises

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ανοίξουν κι άλλοι παιδικοί σταθμοί και όχι να κλείσουν όπως δυστυχώς ακούγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. του γαρεφιου κυρ δημαρχε ? ποτε ? ή εκει δεν χρειαζεται !! τους εχεις σιγουρους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News