Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Για χτυπήματα κάτω από τη μέση και ακάλυπτες επιταγές μιλά ο Σταμενίτης

"Η προσπάθειά μας συνεχίζεται"

Ευχαριστήριο μήνυμα Διονύση Σταμενίτη προς τους πολίτες της Πέλλας.

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί τον Μάιο του 2012 συνεχίζεται. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να καταφέρουμε, ενωμένοι, να πάμε τον Νομό μας μπροστά.

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία έχασε τη μάχη των εκλογών και δεδομένου του εκλογικού συστήματος η δυναμική που μου δώσατε δεν μεταφράστηκε σε εκλογή.

Προσωπικά δηλώνω ότι θα είμαι παρών σε όλες τις εξελίξεις. Θα βρίσκομαι δίπλα στην Πέλλα και στους πολίτες της και θα αγωνίζομαι με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, με σοβαρότητα και σχεδιασμό, με σταθερά βήματα, με νέες και φρέσκες ιδέες, πέρα και πάνω από μικροκομματικές αντιλήψεις και λαϊκισμούς, μακριά από χτυπήματα κάτω από τη μέση και ακάλυπτες επιταγές.

Το όραμα που έχουμε και υπηρετούμε εδώ και δυόμιση χρόνια, για την Ελλάδα και για την Πέλλα μας, δεν σταματά ούτε αναχαιτίζεται από το εκλογικό αποτέλεσμα !

10 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τρελαίνεστε ρε.Ασχοληθείτε και με τίποτα άλλο εκτός πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Καρασμανης απέδειξε ποιος άξιζε στο Νομό Πέλλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διονύση συγχαρητήρια.
    Πήγες πολύ καλά. Χαίρομαι που συνεχίζεις τον αγώνα.
    Το μέλλον σου ανήκει.
    Νομίζω ότι ο αριθμός των ψήφων που πήρες ξεπερνά το άθροισμα των ψήφων των 2 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (2ου & 3ου ).
    Παραξενιές του εκλογοκού νόμου.
    Κρίνω ότι αυτό και μόνο αρκεί για να πει κανείς οτι πολίτες της Πέλλας αναγνώρισαν την προσπάθεια σου και σε τίμησαν, μολονότι δεν ήσουν υπουργός, (όπως βέβαια θα μπορούσες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ συγκινητικο το σχολιο σου, τοσο που μου ερχεται να κλαψω !!! Κριμα που ενας τοσο μεγαλος αγωνιστης της Ν.Δ εμεινε εξω απο το κοινοβουλιο και του εκλεψε την θεση ο Καρασμανης που ως περαστικος ειδε φως και μπηκε !!! Και τα χτυπηματα κατω απο την μεση που τα βαζεις ??? Δεν υπουργοποιηθηκε ενω μπορουσε, διοτι εδειξε την μεγαλοψυχια του !!! .....ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΕΣ....20.000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ.... ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ??? ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !!! ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ...

      Διαγραφή
  5. Διονύσιε δυστυχώς η ανάμειξή σου στις δημοτικές εκλογές ήταν η αιτία της ήττας σου,όπως επίσης και οι διάφοροι δίπλα σου.........βλέπε τον Φωτούλη με τους δορυφόρους του.......
    και εσύ θα εξαφανιστείς αλλά και ο κουμπάρος σου Αντωνάκης.........
    καταντήσατε την ΝΔ νδούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9:20 'εχεις τοποθετηθεί σωστά,ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα αλλα οχι μονο για τον Φωτουλη ξεχασες και τον μιμακο με την παρεα του.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΚΥΡΙΩΝ" ηρθαν και τα αποτελεσματα που περιμεναμε .Τα χτυπηματα που κανατε εσεις λοιπον κατω απο την μεση ηρθε και η στιγμη της εξοφλησης .ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΤΙ,ΟΤΙ ,ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΘΕΡΙΣΑΝ................

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News