Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ιορδάνη Τζαμτζή

Συλλυπητήριο μήνυμα

Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για την πρόωρη απώλεια της δυναμικής και πολύ αξιόλογης δημοσιογράφου, της καλής φίλης Κατερίνας Γκίκα, που σήμερα από κοντά μας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της.

Η θλιβερή είδηση

Σε ηλικία 44 ετών πέθανε το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο της Αθήνας η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα, κοινοβουλευτική συντάκτρια του τηλεοπτικού σταθμού Star και σχολιογράφος της εφημερίδας Espresso.


Η Κ. Γκίκα έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2004 και τις τελευταίες βδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, το 1970. Από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα.

Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία άρχισε το 1990 στον ραδιοφωνικό σταθμό «TOP FM» καλύπτοντας το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ. Από το 1996 κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR CHANNEL» και από το 2000 είχε καθημερινή στήλη με πολιτικά σχόλια στην εφημερίδα «ESPRESSO».

Ήταν, επίσης, μέλος της ιδρυτικής ομάδας του «protagon.gr». Το 2012 τιμήθηκε με το βραβείο «Γιάννης Φάτσης» του Ιδρύματος Αθανασίου Βασ. Μπότση για την πληρότητα κάλυψης του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Channel».

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο, στις 14:00, στην Κεστρίνη Ηγουμενίτσας. Aντί στεφάνων, θα δοθούν χρήματα σε κάποιο ίδρυμα για τον καρκίνο, κατόπιν συνεννόησης με την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News