Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να σπάσει το ίντερνετ ποζάροντας ολόγυμνος...

Στα βήματα της Kim Kardashian, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ποζάρει ολόγυμνος στο προφίλ του στο instagram.

Το μοντέλο που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατριών της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, συνεχίζει κανονικά την καριέρα του στις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις και φροντίζει να μας κρατά ενημερωμένες ανεβάζοντας τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Δημήτρης ανέβασε μια ολόγυμνη φωτογραφία του, στην οποία ποζάρει αφήνοντας ακάλυπτα τα οπίσθιά του και κρατά στα χέρια το εσώρουχό του.

Τα σχόλια του γυναικείου πληθυσμού και τα likes έπεσαν βροχή όπως ήταν αναμενόμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News