Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας «αδειάζει» τον Δήμο Έδεσσας

Αναμένουμε τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας στην ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας.

«Τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στα λεχθέντα. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της ΝΕ για την χθεσινή συνάντηση.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν αναβολή της σημερινής συνεδρίασης που πραγματοποιεί η Επιχείρηση για λύση και εκκαθάριση της για να υπάρχει χρόνος μετά την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης να διερευνηθεί λύση που να κατοχυρώνει τους εργαζόμενους, την επιχείρηση και τον Δήμο.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού από αυτούς που σπεύδουν να την κλείσουν (πετώντας 19 εργαζόμενους στον δρόμο) για να σώσουν - ίσως - κάποιους που την έφεραν ως εδώ».

Η ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας ανέφερε τα εξής:

«Χθες, 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Έδεσσας με αφορμή την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής ΑΕ, με την συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, των Βουλευτών κ. Γιάννη Σηφάκη, κ. Χρήστο Σμια και κα. Θεοδώρα Τζάκρη, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων των εργαζομένων.

Στην σύσκεψη δεσμεύτηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές να αναλάβουν οι ίδιοι όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες εντός του επόμενου μήνα, προκειμένου αφενός να μεταφερθεί το χρέος της εταιρείας στο χρέος της γενικής κυβέρνησης και αφετέρου να διασφαλιστεί η εργασιακή αποκατάσταση των υπαλλήλων της επιχείρησης».

Αναμένουμε τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι λογικό να υπάρξει αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν είναι δυνατόν να δεσμευτούν για κάτι τόσο σοβαρό οι Βουλευτές.

Ουσιαστικά, αν ισχύουν αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας, θα κληθούμε όλοι οι πολίτες να πληρώσουμε τα λάθη συγκεκριμένων ανθρώπων.

Γι' αυτό και από τη στιγμή της ανακοίνωσης έχουν προκληθεί πολλά σχόλια, με αποτέλεσμα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας να μας στείλει το παραπάνω κείμενο σε μορφή σχολίου.

7 σχόλια:

  1. Αλλο λοιπον η βουρτσα .....και αλλο η μπατανοβουρτσα......Ολα ηταν εκ του πονηρου ....κυριοι του δημου Εδεσσας.....Τα λαμογια πρωτα πληρωνουν μετα πανε φυλακη και μετα απολογουνται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ,ΙΣΩΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΕ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΤΕ .ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.

      Διαγραφή
  2. στην περίπτωση των καταρακτων οι εργαζόμενοι ήταν απαράδεκτοι στην δουλειά τους
    γενικα μιλούσαν άσχημα στον κόσμο αργούσαν και όταν τους έπαιρνες παραγγελία ήταν σαν να σκότωσες την μητέρα τους
    καντε ένα γκάλοπ να δείτε το τι λέει το 99% των εδεσσαιων για τους εργαζόμενους αυτούς

    στα σπιτάκια σας και όταν πάτε να δουλέψετε στον ιδιωτικό τομέα τα ξαναλέμε

    υγ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 1-2 ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΛΟΙ ΠΡΟΙΣΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

      Διαγραφή
  3. ο 10:26 και ο 11:11 για ποιά άτομα αναφέρονται? Καλό θα είναι να αναφέρουν ονόματα. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αναφέρετε ονόματα και περιστατικά, αν έχετε, γιατί ίσως και κάποιοι θα πρέπει να πάνε σπίτι τους, όχι όμως να κλείσουμε το κερδοφόρο μαγαζί. Το 99% των Εδεσσαίων δεν πατάει στους καταρράκτες, πως έχει τέτοια γνώμη? Το σέρβις στους καταρράκτες είναι καλό, άλλο όμως η ποιότητα, που εξαρτάται από την διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναξιοκρατια δημιουργει κακα αποτελεσματα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ μιλάς για αναξιοκρατία? δηλαδή άν προσλάμβαναν εσένα θα υπήρχε αξιοκρατία? Τι λογική είναι αυτή? Όλοι όσοι προσλήφθηκαν τότε, κάλυπταν κάποια δεδομένα την συγκεκριμένη περίοδο, αν εσύ δεν τα κάλυπτες τότε, γιατί κλαίγεσαι τώρα?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News