Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τζάκρη: «Το ΠΑΣΟΚ έχει καταστεί πολιτικό παρακολούθημα της δεξιάς»

Αυτό δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Aridaia News

«Η απόφαση για την αποχώρησή μου από το ΠΑΣΟΚ συναισθηματικά δεν ήταν εύκολη, αλλά πολιτικά ήταν ιδιαίτερα εύκολη και αυτονόητη θα έλεγα».

Αυτό δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Aridaia News.

Επίσης, η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε τα εξής:

«Θα έλεγα μάλιστα πως δεν αποχώρησα εγώ από το ΠΑΣΟΚ αλλά το ΠΑΣΟΚ από την κεντροαριστερά. Ήταν αδύνατο για εμένα να παραμείνω σε ένα κόμμα που έχει καταστεί πολιτικό παρακολούθημα της δεξιάς».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

1 σχόλιο:

  1. Κυρία Τζάκρη το ίδιο λέει και ο ΓΑΠ. Γιατί δεν πήγες μαζί του (που ήσουν και υπουργός του) αφού δεν συμπαθούσατε και οι δύο τον Βενιζέλο; Γιατί επέλεξες να πας στον Τσίπρα; Οι σκέψεις που εμείς κάνουμε είναι διαφορετικές από όσα ισχυρίζεσαι. Έχουμε άδικο;
    ΥΓ: το παράκανες με αυτή τη φωτογραφία. Σαν να μην είσαι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News