Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες της νεκρής Amy Winehouse

Λίγα χρόνια μετά το θανατό της

Η Amy Winehouse, μια από τις πιο συγκλονιστικές τραγουδίστριες που έχουν περάσει από την παγκόσμια μουσική σκηνή, άφησε την τελευταία της πνοή στα 27 της μόλις χρόνια, στις 23 Ιουλίου του 2011, στο διαμέρισμά της στο Camden Town του Λονδίνου.

Βυθίζοντας εννοείται στη θλίψη και τη στενοχώρια όχι μόνο τους κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους της αλλά και ολόκληρη τον πλανήτη που μόλις είχε αρχίσει να μαθαίνει την ανατριχιαστική φωνή της, ένα κράμα από αλκοόλ, ναρκωτικών ουσιών, τσιγάρου, υπνωτικών χαπιών και ερωτικών τραυμάτων.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών αιτία του θανάτου τους ήταν η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ύστερα από το μεγάλο διάστημα της αποτοξίνωσής της.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την κατάληξή της, οι πρώτες φωτογραφίες της νεκρής Amy Winehouse βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ένα τεράστιο γιατί ζωγραφίζεται στα μάτια όλων….

Δείτε τις φωτογραφίες:



1 σχόλιο:

  1. η 2η φωτο ειναι ψευτικη. κοκκινα χειλη και γλωσσα, χρωμα δερματος ας πουμε οχι νεκρου ανθρωπου, εκτος αν την φωτογραφησαν 5 λεπτα μετα τον θανατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News