Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Σήμερα η συνάντηση για το 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι

Ανακοίνωση

Η ΔΗΚΕ ΑΛΜΩΠΙΑΣ μαζί με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του 8ου Καρατζοβίτικου καρναβαλιού, προσκαλούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, τους καταστηματάρχες της Αλμωπίας, όλους τους Συλλόγους του Δήμου μας και γενικά όλους και όλες που επιθυμούν να βοηθήσουν με τις καρναβαλικές ιδέες τους αλλά και με την ενεργή συμμετοχή τους στην νέα εθελοντική οργανωτική επιτροπή η από οποιοδήποτε πόστο αυτοί νομίζουν με μοναδικό γνώμονα πάντα την σωστή οργάνωση του 9ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού 2015.

Σας περιμένουμε την Δευτέρα 26 Ιανουάριου και ώρα 19:00 μ.μ. στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

12 σχόλια:

  1. Πληρώστε κ κάτι!!Μάθατε τώρα όλα οι εθελοντές να τα κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ Κ ΕΘΕΛΟΝΤΕΔ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο βρώμικη δεν εχω δει ποτε μου την αριδαια. Αποτύχατε. Είστε γελοίοι.

      Διαγραφή
  3. άντε βρε με τα καρναβαλια σας. Κάντε καμια δουλεια εκεί μέσα. Μόνο για τα πανηγύρια είστε. Αλλά λέγατε, τίποτα δεν κάνετε. Τζάμπα σας ψήφισα. Λυπάμαι! Τώρα ο μπινος στηρίζεται στον σηφακη. Αφού αυτός δεν τον στήριξε κ τώρα περιμένει βοήθεια. Έλεος! Ο κόσμος βλέπει δήμαρχε, δεν ειναι τυφλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ Κ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΙΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΥΠΝΕ 4:39 μμ,ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΧΟΡΗΓΙΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ!?!?ΕΛΕΟΣ!!

      Διαγραφή
  5. ANTE ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ????? ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΑΜ... ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ...ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΑΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΄ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ,ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...Κ ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ...ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΙΟ ΑΡΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ?Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ,ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ,ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Κ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ...
      (Υ.Γ επείδη αναφέρθηκα στο άρμα του Λουτρακίου να επισημάνω ότι δεν είμαι Λουτρακιώτης).

      Διαγραφή
  6. tora pou vgeike o tsipras ola kala..mono gia karnavalia tha eimaste!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσαμπα τα λεφτα πετανε.αυτο δεν ειναι καρναβαλι.πηγαινετε κρυα βρυση να δειτε καρναβαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν δεν ντρεπεστε να ασχολειστε με τα καρναβαλια.γινετε εθελοντες σε αλλους τομεις αν θελετε να βοηθησετε.πηγαινετε σε κοσμο που υποφερει να προσφερετε εκει τον εθελοντισμο σας.ελεος πια.ασχολειστε με ανουσια πραγματα.γιαυτο καταντισαμε ετσι στην Αλμωπια.αυτο ειναι το επιπεδο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσεις που σχολιαζεται αρνητικα το καρναβαλι σηκωθειτε και λιγο απο τον καναπε σας δλδ θελετε να μην γινει καρναβαλι;μια πολη μες την ρουτινα της και την καθημερινοτητα της και κατι ακομα τα εξοδα τα αναλαμβανει η οργανωτικη ο δημος οικονομικα δεν βαζει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News