Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στην Π.Γ.Δ.Μ. ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Δείτε φωτογραφίες

Επίσκεψη στην πόλη Νόβατσι της Π.Γ.Δ.Μ. πραγματοποίησε την Τρίτη 16/12 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στα πλαίσια της εγκεκριμένης πράξης «Living history-Living nature» με ακρωνύμιο Lhi-Lna του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας «Greece-the Former Yugoslav Republic of Macedonia».

Δείτε φωτογραφίες:












12 σχόλια:

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙΣ.Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΗΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΒΑΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ,ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΝΟΒΑΤΣΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Η ΚΙΡΚΕΝΙΔΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλλάξτε και καμμιά λάμπα και αφήστε τα ταξίδια σας....φάνει πια,ξέρουμε ότι καλοπερνάτε αλλά μην το διαφημίζετε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν γνωριζουμε αν πηγε 10 φορες η 5.αν ομως ειναι αληθεια,μπραβο στο ηθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τρια σχολια από τον ιδιο. Δεν βαρεθηκες........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν ξερω τι προσπαθει να κανει στο νοβατσι και μακαρι να εχει καλο αποτελεσμα αλλα εν οψει των χριστουγενων η αριδαια ειναι μια σιχαμενη βρωμικη πολη με ξεχειλους καδους και σκουπιδαριο μισοσκοτεινη μιζερη και οπου μπηκε χριστουγεννιατικη διακοσμηση ειναι προχειρη και ακαλαισθητη κατι καταφερνει η ιδιωτικη πρωτοβουλια με τις καφετεριες αλλα δεν αρκει βεβαια φταιμε και οι πολιτες αλλα λιγη αισθηση χριστουγεννων για να αλλαξει η ψυχολογια της νεκρης αγορας δημαρχε τοση μιζερια πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο δημητράκης είναι ο πρώτος δήμαρχος αλμωπίας, αριδαίας που από την 1η εβδομάδα της εκλογής του είναι ήδη παρελθόν....κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΕΛΑ ΤΟΥ, ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ .... ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News