Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ: Μίζα 3 εκατ. ευρώ για μια ψήφο σε Βουλευτή των ΑΝΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ονομάζεται Γιώργος Σούκουρης

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βγήκε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου το βράδυ της Τρίτης και κατονόμασε τον άνθρωπο που προσέγγισε τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου ως στέλεχος της ΝΔ και της έταξε 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ονομάζεται Γιώργος Σούκουρης, είναι συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ διατελεί πρόεδρος σε τοπική οργάνωση της Ν.Δ.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως θέλησε να τον καταγράψουν με κάμερα ώστε να αξιοποιηθεί το υλικό από τη Δικαιοσύνη, ωστόσο εκείνος ακύρωνε συνεχώς το ραντεβού με την κα Ξουλίδου και της ζητούσε να βρεθούν σε χώρο εκτός του γραφείου της.

4 σχόλια:

  1. και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κόβονται οι συντάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι δε φτάνει η Αλεπού κρεμασταρι τα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν ειδοποίησαν την αστυνομία και την εισαγγελία και ανέλαβαν μόνοι τους να παγιδεύσουν κλπ. Μήπως είναι παραμύθια ή μυθοπλασίες ή ότι θυμούνται χαίρονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News