Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

To συγκλονιστικό βίντεο που έκανε την Τσαβαλιά να ξεσπάσει σε κλάματα on air!

Mετά από ένα βίντεο, η Έλενα Τσαβαλιά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της!

Η κυρία Αστερινού μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής Mega με Μία για τη ζωή της μετά την ανακοίνωση των γιατρών ότι πάσχει από ALS! 


Mετά την προβολή του βίντεο, με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια είπε: «έχω μείνει άφωνη με τη δύναμη αυτής της γυναίκας, με το πώς διαχειρίζεται αυτή τη κατάσταση, μια γυναίκα που είναι μάνα και που δεν μπορεί να αγκαλιάσει τα παιδιά της. Είναι φοβερό»!


Πηγή: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News