Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι αδιάψευστος μάρτυρας της προχωρημένης εγκυμοσύνης

Το τέταρτο παιδί θα έρθει έχοντας κλείσει η Ελένη Μενεγάκη τα 45 της χρόνια.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα και πριν η Ελένη Μενεγάκη κλείσει τα 45 της χρόνια, αποτυπώθηκε στις εικόνες του παπαράτσι -που δημοσιεύονται στο περιοδικό ΟΚ- η αλλαγή που φέρνει η τέταρτη εγκυμοσύνη τη

Η παρουσιάστρια, που δεν λέει κουβέντα για το γεγονός που όλοι συζητάνε, δεν έχει άλλα περιθώρια διάψευσης, αφού κυκλοφορεί με ανοιχτό το τζιν λόγω.... φουσκώματος! Αυτή τη φορά όμως, η Ελένη δεν καλύπτει το πρόσωπό της για να κρυφτεί από τους παπαράτσι, αλλά από τη βροχή.

Αυτό που δεν μπορεί να διαψεύσει με τίποτα είναι αυτό που φαίνεται. Να δούμε ποιον τρόπο θα βρει να πλασάρει στο κοινό την ολοκλήρωση της σχέσης της με τον Μάκη Παντζόπουλο με τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους. 



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News