Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Καταγγελία του Ηρακλή Γαρεφείου: «Άδικη και προκλητική η διαιτησία του Κουκούλη»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Κύριε πρόεδρε,

Την Κυριακή 26/10 στο γήπεδο της Υδραίας, όπου η ομάδα μας αγωνίστηκε με την τοπική ομάδα, γίναμε μάρτυρες μιας πολύ άδικης για την ομάδα μας και συνάμα προκλητικής διαιτησίας απέναντι μας από το διαιτητή κ. Κουκούλη, η οποία διαιτησία αποτελεί συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων διαιτησιών που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας.

Σε ένα παιχνίδι, οπου η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη από την γηπεδούχο Υδραία, εν τέλει ηττηθήκαμε με σκορ 3-1, το οποίο σκορ σε καμία περίπτωση δεν είναι αντίστοιχο της απόδοσης των δύο ομάδων. Ειδικότερα, στο α’ ημίχρονο κυλούσαν όλα ομαλά και το ήταν σκορ 0-1 υπέρ μας, σκορ το οποίο αντικατόπτριζε απολύτως την απόδοση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Στο Β΄ ημίχρονο, όμως, και ενώ η απόδοση των ομάδων, σε γενικές γραμμές, δεν άλλαξε σε σχέση με το α΄ ημίχρονο, εντούτοις ο διαιτητής, κ. Κουκούλης, άρχισε να καταλογίζει συνεχώς και αδίκως φάουλ σε βάρος της ομάδας μας, ενώ δεν δίστασε να καταλογίσει και κάρτες στους παίκτες μας, για την παραμικρή διαμαρτυρία τους. Στον αντίποδα, τόσο ο διαιτητής κ. Κουκούλης, όος και ο επόπτης κ. Σλατίντσης, είχαν επιδεικτικά κλειστά τα μάτια και τα αυτιά τους στο αδικαιολόγητα σκληρό παιχνίδι που έκανε η γηπεδούχος ομάδα, καθώς και στις εξυβριστικές εκφράσεις που εκστομίστηκαν πολλάκις από ποδοσφαιριστές της Υδραίας προς τους δικούς μας παίκτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Υδραίας, κ. Θεόδωρου Τσολερίδη, που είναι ένας αθλητής με μεγάλη καριέρα στην α΄ εθνική κατηγορία του ελληνικού Πρωταθλήματος, ο οποίος έβρισε, ουρλιάζοντας κυριολεκτικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ποδοσφαιριστή της ομάδας μας λέγοντάς του «ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ». Ουδέν εξ αυτών άκουσαν οι διαιτητές, παρόλο που ακούγονταν σε όλο το γήπεδο οι κραυγές του κ. Τσολερίδη, επιδοκιμάζοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπεριφορά του ως άνω ποδοσφαιριστή της Υδραίας.

Οι διαιτητές του αγώνα επέτρεψαν το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι της γηπεδούχου ομάδας και δεν προστάτεψαν, ως οφείλουν, τους παίκτες μας από αντιαθλητικά χτυπήματα, γεγονός που μαρτυρούν οι δύο τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Γεωργίου Γιώργου και Μάρκου Χρήστου.

Ο διαιτητής κ. Κουκούλης «έκλεισε τα μάτια του» σε προφανέστατη ανατροπή του Μάρκου Ματθαίου από ποδοσφαιριστή της Υδραίας, εντός της μικρής περιοχής της γηπεδούχου, απόφαση η οποία μπορεί να θεωρηθεί και αλλοίωση του αποτελέσματος, αφού δεν δόθηκε στην ομάδα μας πέναλντι.

Ο κ. Κουκούλης απεφευγε τεχνηέντος να καταλογίσει φάουλ στο β’ ημίχρονο υπέρ της ομάδας μας , επιτρέποντας –ως προαναφέρθηκε- το σκληρό παιχνίδι της γηπεδούχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο υπέρ ημών φάουλ στο β’ μέρος δόθηκε μετά το 85’ λεπτό, όταν πια το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της γηπεδούχου.

Εάν αξιολογούνταν από το διαιτητή η συμπεριφορά εντός του αγωνιστικού χώρου της γηπεδούχου ομάδας, αυτή θα ολοκλήρωνε τον αγώνα τουλάχιστον με δύο αποβολές παικτών της για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Κατόπιν τούτων, και θεωρώντας ότι οι διαιτητές του εν λόγω αγώνα, κ.κ. Κουκούλης και Σλατίντσης, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων του συγκεκριμένου αγώνα, και αδίκησαν κατάφορα την ομάδα μας, ζητούμε τον αποκλεισμό των κυρίων Κουκούλη - Σλατίντση από τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας.

Σκοπός μας είναι να προστατέψουμε τόσο τα συμφέροντα της ομάδας μας, αλλά κυρίως τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μας. Προς εκπλήρωση του σκοπού αυτού δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε αντιαθλητικές και παραβιάζουσες τους ισχύοντες κανονισμούς ποδοσφαίρου συμπεριφορές.

Είμαστε αποφασισμένη να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να πετύχουμε το αυτονόητο, δηλαδή να αντιμετωπίζεται η ομάδα μας τόσο από τους διαιτητές, όσο και από τις λοιπές ομάδες με σεβασμό και αμεροληψία.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 

7 σχόλια:

  1. genika o tsoleridis sta perisotera paixnidia panta etsi einai!na fonaksei na brisei ,oi diathtes ton gnorizoun giati einai ena megalo onoma sto podosfairo opote anexonte kai tis fones kai kamia fora me thn fonh kerdizeis kai alla!opos na afhsei kanena ofsait kanena faoul kai otidipote allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαγατε 3 γκολ και σα ςφταιει η διαιτησια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε κακομοιρηδες ο κουκουλης ειναι απο τους πιο δικαιους διαιτητες της ΕΠΣ αφηστε και τιποτα ορθιο πια.. κοιτάξτε να κανετε και λιγο αυτοκριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοκριτική πάντα κάνουμε κ βλεπουμε κ τα δικά μας λάθη..αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές και διαιτησίες...επειδή προφανώς δεν ήσουν στο μάτς και δεν γνωρίζεις καλύτερα σχολίασε για κάτι άλλο και τα κακομοίρηδες πες τα σε άλλους ...

      Διαγραφή
  4. paidia emeis tous epile3ame aythn dioikhsh pou bgazon tous diatites k tous lene na dialisoun kapia somatia......hmoun ida lykostomo k h diatites thn aparadexti kai ekei....h plironi ta persina me tn apsalo gt dn katebike k tous ekane rezili tn eps.....k to xarefi plironi me to rizo.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακως τους βγαζεις απο τα παιχνιδια σας θα επρεπε να τους ζητας μονο στην εδρα σας να τους δω εαν θα σας παιζουν ετσι μεσα στο γαρεφι

      Διαγραφή
  5. oloi oi diaitites kolima to garefi kai ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News