Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δημήτρης Μπίνος κάθισε στην «ηλεκτρική» καρέκλα του Δημάρχου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Περίοδος χάριτος δεν υπάρχει για τη νέα Δημοτική Αρχή, καθώς τα προβλήματα τρέχουν και θα πρέπει ευθείς αμέσως να σηκώσουν όλοι τα μανίκια και να δουλέψουν σκληρά

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής από την απερχόμενη προς τη νέα Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας.

Ο Δημήτρης Μπίνος ανέλαβε τα ηνία του Δήμου από τον απερχόμενο Δημήτρη Πασόη, ο οποίος ανέφερε για άλλη μια φορά ότι κατέθεσε την ψυχή του τα προηγούμενα χρόνια και νοικοκύρεψε το Δήμο, ενώ δεσμεύτηκε να βρίσκεται στο πλευρό της νέας Διοίκησης τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του.

Από την άλλη, ο κ. Μπίνος έκανε λόγο για πολιτικό πολιτισμό, τον οποίο όπως είπε επιβάλλουν οι νέες συνθήκες στην τοπική αυτοδιοίκηση. Επιπλέον, ζήτησε την αρωγή της αντιπολίτευσης και σημείωσε πως θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη του όλες τις προτάσεις που θα έχουν ως στόχο το κοινό καλό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η σεμνή τελετή έγινε μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα «καρφιά» από τον πρώην Δήμαρχο κ. Πασόη ο οποίος ανέφερε πως ήταν άκαιρη η τοποθέτηση του κ. Μπίνου κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας σχετικά με την καθαριότητα, ενώ επέρριψε ευθύνες στις υπηρεσίες για δυσλειτουργίες του Δήμου, κάτι όμως που δεν τόλμησε να κάνει τα προηγούμενα χρόνια που ήταν Δήμαρχος, αφήνοντας την κατάσταση να «σέρνεται».

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι περίοδος χάριτος δεν υπάρχει για τη νέα Δημοτική Αρχή, καθώς τα προβλήματα τρέχουν και θα πρέπει ευθείς αμέσως να σηκώσουν όλοι τα μανίκια και να δουλέψουν σκληρά.


















10 σχόλια:

  1. Απερχόμενε Δήμαρχε Πασόη ,ανέφερες ότι κατέθεσες την ψυχή σου τα προηγούμενα χρόνια ; ή μας έχεις βγάλει την ψυχή?, νοικοκύρεψες τον Δήμο ? εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε άλλον κόσμο, το καλό θα είναι να μην ασχοληθείς καθόλου με τον Δήμο διότι τεσσάρα χρόνια ta ekanes skata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΝΟ.. ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΕΣ Κ ΝΕΟΙ.. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ.. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ.. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε επιτελους το ΚΥΡΙΟ Πασοη ησυχο κ κοιταξτε αυτον που βγαλατε τον.... πως τον ειπαμε;; χαχαχα ουτε το ονομα του δε ξερουν ακομα καλα καλα..για να δουμε τωρα θα μοσχομυρισει η πολη και ολα θα δουλευουν ρολοι;;; ελπιζω να μην μεινουν στις φωτογραφιες γιατι για την ωρα παριστανει το μοντελο...κ να ηταν...τρεχα τωρα κυριε δημαρχε γιατι εχεις πολυ κοσμο να βολεψεις απο τα ταξιματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μη σου θιξαμε το δημαρχο.Παντως ο ιδιος δε νοιαστηκε για την υστεροφημια του και παρεδωσε μια επαρχια που ζεχνει απο τη βρωμα.

      Διαγραφή
    2. Μεγάλο καημό έχεις ρε πατριώτη.
      Σε λάθος παράταξη έγλυφες και δε σου βγήκε;

      Διαγραφή
    3. 5:49 αν οι υπάλληλοι του δήμου και υπεύθυνοι τις καθαριότητας που είναι μόνιμοι υπάλληλοι, δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους δεν φταίει ο δήμαρχος..τώρα τι θα κάνει ο δήμαρχος σας; θα μας αρωματίζει;; εσείς βρωμάτε και ζέχνετε από τις εκλογές ακόμα...

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ.ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΧΟΛΕΡΑ.ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΛΟΥΠΙΔΙΑ κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αντιστροφη μετρηση αρχισε....τικ τακ τικ τακ....η αριδαια εχει πρωτη φορα δημαρχο με ημερομηνια ληξης....τικ τακ τικ τακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα γιατι γραφεις Ηλεκτρικη καρεκλα?? Αφου αυτη η καρεκλα ειναι ο καημος και ο ποθος ολων οσων ηταν δημαρχοι,για αυτην καρεκλα τρεχουν ολοι,οχι για να βοηθησουν τον τοπο. Θυμαμαι κατι δασκαλους μου,μας ελεγαν να ειμαστε εντιμοι και τιμιοι,τους θυμαμαι σαν χθες με τα παλια κοστουμια τους,τα παλια αμαξια,και σαν εγιναν δημοτικοι συμβουλοι και μερικοι δημαρχοι,το μικρο αμαξακι τους εγινε η μεγαλη φανταχτερη Mercedes,σκανδαλα εκατομυριων του βαραινουν,και πολλα αλλα.....αλλα αυτοι εκει,τιμιοι μεχρι τελευταια στιγμη,να διδασκουν οτι τελικα οσο τιμιος και σωστος να εισαι,πως μια μερα θα σε φαει η μαρμιτα,και πως ολοι εχουν την τιμη τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News