Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Έφυγε έξαλλη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από τη συνέντευξη με τον Κρατερό Κατσούλη: «Άι στο δια...ο»

«Άι στο δια...ο! Τι μπούρδες είναι αυτές;»

Δεν έφυγε "Στα καλά καθούμενα" από το πλατό η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, είχε προηγηθεί μια συνέντευξη - παρωδία με τον Κρατερό Κατσούλη, σε ένα σκηνικό ανάλογο του Ζακ Γαλιφιανάκη.

Το ένθετο "Με το βασιλικό ποτίζεται και η γάστρα" στη νέα εκπομπή του Epsilon "Στα καλά καθούμενα" φιλοξένησε την δημοφιλή ηθοποιό η οποία αποχώρησε βρίζοντας τον οικοδεσπότη.

Την μπέρδεψε με την Τζέσυ Παπουτσή, της είπε ότι κρατιέται καλά λόγω μπότοξ, αποκάλυψε ότι έχει πει πολλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη πίσω από τις κάμερες μετά την τελευταία συνεργασία τους. Η Ελισάββετ Κωνσταντινίδου έγινε πύραυλος! «Ένα μήνα με παρακάλαγες κι εσύ και η γυναίκα σου να έρθω στην πρώτη εκπομπή! Τι μπούρδες είναι αυτές;», είπε σε έξαλλη κατάσταση και έφυγε στολίζοντας τον παρουσιαστή: «Άι στο δια...ο»!

Ωστόσο, αμέσως μετά η ηθοποιός μπήκε ζωντανά στο πλατό για μια κανονική συνέντευξη με την Κατερίνα Καραβάτου, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως, υπενθύμισε ότι δεν θα δεχτεί ερωτήσεις για τα προσωπικά της.

3 σχόλια:

  1. Oloi oi asxetoi exou ginei parousiastes kai dimosiografoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η γονιμοποίηση της αυστραλιανής καμπιας παρα αυτοι οι τιποταδες που προσπαθούν να γίνουν γνωστοί λεγοντας και κανοντας βλακειες... Παλιότερα μας τα κάνανε πλανήτες γιατί σκέφτονταν μηνες τι όνομα θα δώσουν στο κακομοιρο παιδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News