Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Εγκατάσταση νέου Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ Γ.Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεδομένης της έγκρισης από το Υπουργείο Υγείας της εγκατάστασης νέου Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού του ελληνικού δημοσίου με την εταιρία SIEMENS Α.Ε., πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26-9-2014 στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών συνάντηση του Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας Ηλία Τσιαμήτρου και των υπηρεσιακών παραγόντων του Νοσοκομείου, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της SIEMENS Α.Ε. κ. Γιάννη Παπαδόπουλο.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την επιθεώρηση των χώρων του παλαιού Αξονικού Τομογράφου και την προετοιμασία αυτών ώστε να είναι εφικτή η άμεση εγκατάσταση του νέου Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News