Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σηκώνει τα μανίκια ο Χρήστος Μπάτσης: «Μας περιμένει ένας Γολγοθάς»

Ανέφερε πως δεν φοβάται τη δουλειά και αν χρειαστεί θα επέμβει και ο ίδιος με προσωπική εργασία

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο τομέας της καθαριότητας, σύμφωνα με το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο και αυτός είναι ο λόγος που προχώρησε άμεσα στον ορισμό του πρώτου Αντιδημάρχου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ορίζεται ο Χρήστος Μπάτσης ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα θέματα του εργοταξίου και γι’ αυτό το λόγο έσπευσε να ενημερωθεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μπάτσης τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να εργαστεί σκληρά, ενώ σημείωσε ότι γνωρίζει τις μεγάλες δυσκολίες του εγχειρήματος δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μας περιμένει ένας Γολγοθάς».

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν φοβάται τη δουλειά και αν χρειαστεί θα επέμβει και ο ίδιος με προσωπική εργασία.

16 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΙΜ
    ΤΑΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.Συγχαρητήρια και καλή θητεία.

    Μαρία Βέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή θυτεια, γρήγορα να καθαριστεί η Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Επιτυχία αγαπητέ Χρήστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη επιλογή .Συγχαριτηρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ .ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ
    ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΑΧΙΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή θητεία! Ευχόμαστε πέρα από την συλλογή των σκουπιδιών να συλλέγονται και τα ανακυκλώσιμα και να μην μαζεύονται με τα υπόλοιπα ως σκουπίδια! Ελπίζω να μην κάνουμε τσάμπα ανακύκλωση?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλο κουράγιο σε όλους.Ορεξη για δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να βγαλει ο Μπινος απο τα γραφεια τις εργατριες καθαριοτητας που εβαλε ο πασοης και να πανε να κανουν τη δουλεια που εχουν σαν ιδικοτητα .......δεν μπορει η εργατες καθαριοτητας να ειναι στα γραφεια και να μην εχει πρωσοπικο στο εργοταξιο τα σκουπιδια και τα χωρτα να ειναι παντου και γεματα .Εξαλου για αυτο μπικαν στο δημο σαν εργατες και οχι σαν υπαληλοι γραφειου και αν δεν τους αρεσει να πανε στο σπιτη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαριτηρια χριστο το πρωτο που εχεις να κανεις ειναι να κοψης το αλκοολ (τσιπουρα) στο εργοταξιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΑΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΗΜΟ,ΚΑΙ ΦΥΣΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ'΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή σου επυτιχια χρήστο μου!!! Εύχομαι τα καλύτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια γραψτε σωστα Ελληνικα,πονεσαν τα ματια μας! Επισης οση ορεξη και να εχει ο νεος αντιδημαρχος,θα του κοπει οταν ερθει κοντρα με τις κλικες του εργοταξιου και θα αγανακτισει ο ανθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε γνωρίζω προσωπικά τον νέο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας. Θέλω να του πω μόνο να κάνει τη δουλειά του με ζήλο και χωρίς εξαιρέσεις, γιατί οι πολίτες πλέον είναι στα κάγκελα!!!
    Πολιτική δεν είναι μόνο πως θα ανεβάσει τις ψήφους στο χωριό του. Είναι σίγουρο ότι θα τις χάσεις στα άλλα χωριά. Πολιτική είναι δουλειά, ικανότητα, ήθος.
    Οι προκάτοχοί του, δεν κάνανε σωστά τη δουλειά τους και γι΄ αυτό τιμωρήθηκαν από τους δημότες.
    Στα καθήκοντα που του ανέθεσε ο νέος Δήμαρχος, θα έβαζα τον τίτλο, «ΞΕΒΡΟΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ», ο οποίος εύχομαι να γίνει σύνθημά του και να τον ακολουθεί σε όλη τη θητεία του.
    Καλή επιτυχία στο έργο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το μαζεμα σκουπιδιων δε θελει μεταπτυχιακο...αν αποτυχετε και σε αυτο θα εχετε την μοιρα των προηγουμενων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News