Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Διακοπή νερού στην Αριδαία

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τη ΔΕΥΑ

Προγραμματισμένη διακοπή νερού θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, η διακοπή αφορά στην πόλη της Αριδαίας.

2 σχόλια:

  1. Μια πραγματικά χρηστική και ORIGINAL πληροφορία ήταν να δώσεις και αυτήν την "κιτρίνησες". Η διακοπή ξεκίνησε μετά τις 13:00 και κράτησε έως τουλάχιστον τις 15:00. Καλύτερα να μείνεις στις...αναδημοσιεύσεις και στις φωτογραφίες των αντιδημάρχων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας μωρε φιλοπασο`ι`κε που θελεις να γινεσε καταστροφολογος των παντων αλανθαστε τυπε που στηριζεις ακομη ενα δημο χαος παρτο χαμπαρι τουλαχιστον θα προσπαθησουν να στρωσει η κατασταση και σε ενοχλει
      Αλλα απο κατι τετοιους εφτασε ο δημοε και η χωρα εδω
      Ντροπη σου....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News