Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ορίζεται Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου

Τη Δευτέρα 15/9 θα ανακοινωθεί άλλος ένας Αντιδήμαρχος, με αρμοδιότητες που θα σχετίζονται με τη Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου

Με… δόσεις ανακοινώνονται οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αλμωπίας, καθώς ο Δήμαρχος θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο προσαρμόζονται ευκολότερα στα νέα τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα 15/9 θα ανακοινωθεί άλλος ένας Αντιδήμαρχος, με αρμοδιότητες που θα σχετίζονται με τη Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου.

Μάλιστα, αναμένεται να στεγαστεί πρακτικά αλλά και σημασιολογικά, στο πρώην Δημαρχείο του Εξαπλατάνου, καθώς ο κ. Μπίνος θέλει να δώσει εικόνα αναβάθμισης και στην Ανατολική Αλμωπία.

Η συγκεκριμένη θέση θα είναι άμισθη, όπως και άλλη μία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ενώ θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν οριστεί Αντιδήμαρχοι οι Γιώργος Τσιμτσιρίδης στα Οικονομικά, Χρήστος Μπάτσης στην Καθημερινότητα και Γιάννης Κετικίδης στην Τεχνική Υπηρεσία.

4 σχόλια:

  1. Κάτι σαν Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, δηλαδή. Με μόνο αντικείμενο τα ρουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ-----ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τι θα ασχολειτε?? το οποιο θεμα προκύψει θα το λύνει απευθείας η μέσω του χ ψ αντιδημάρχου??
    καλα κρασια κ Μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, Ο ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ (ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ). ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News