Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο Δ.Σ. των Λουτρών: Ο Δήμαρχος στη θέση του Προέδρου - Σκληρή κόντρα με τον Πασόη

Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βέσκος, Δημοτικός Σύμβουλος από τους Προμάχους

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, από την οποία προέκυψε η νέα Διοίκηση.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος δικαιολογώντας την απόφασή του να αυτοπροταθεί, τόνισε ότι επιθυμία του είναι να ενημερωθεί αναλυτικά για τη λειτουργία της Επιχείρησης, ενώ έκανε γνωστό ότι σκοπεύει να παραιτηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βέσκος, Δημοτικός Σύμβουλος από τους Προμάχους, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ στο Δ.Σ. συμμετέχουν και οι Γιάννης Ιωαννίδης από την παράταξη του Δημήτρη Πασόη, Πέτρος Ούτσκας, Σάνια Πέγιου, Μελπωμένη Μπουρνάζη, Γιάννης Μπίνας και Μαρία Τραϊανού. Επίσης, Διευθύνον Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Χρήστος Δήμτσης.

Αντιδημοκρατική χαρακτήρισε τη διαδικασία εκλογής νέας Διοίκησης ο Δημήτρης Πασόης, ο οποίος εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι στο νέο Δ.Σ. δεν συμμετέχει ο εκλεγμένος Πρόεδρος Γιάννης Μποτσφάρης, ο οποίος όπως είπε ο απερχόμενος Δήμαρχος, εκφράζει την πλειοψηφία του χωριού. Ωστόσο, ο κ. Μπίνος απάντησε στο έντονο ύφος του κ. Πασόη χαρακτηρίζοντάς τον «υβριστικό» και αρνούμενος να αλλάξει τη σύνθεση που ανακοίνωσε. Αποτέλεσμα ήταν η πρόταση του Δημάρχου να καταψηφιστεί από την παράταξη του κ. Πασόη, αλλά και από αυτήν του κ. Σηφάκη, ο οποίος συμφώνησε με το σκεπτικό του τελευταίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος κ. Μπίνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο Πρόεδρο Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «καθαρό άνθρωπο, λογικό, που έχει τα πράγματα οριοθετημένα», ενώ ανέφερε πως είναι από τα καλά στελέχη της περιοχής μας.

Ο κ. Ιωαννίδης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση, σημείωσε ότι το απερχόμενο Δ.Σ. αναγκάστηκε λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στα Λουτρά όταν ανέλαβε, να περιοριστεί σε οργανωτικό ρόλο, με στόχο να κρατήσει την επιχείρηση βιώσιμη.

Το νέο Δ.Σ. ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

30 σχόλια:

  1. με αυτό το συμβούλιο τα Λουτρά και η επιχείρηση θα πάνε άλλα πέντε χρόνια πίσω, αλίμονό μας.
    τους εμπιστεύεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 αν πάμε πίσω καλά θα είναι... 15 θα πάμε μ' αυτούς!!!! Με ποια λογική άνθρωποι οι οποίοι ουσιαστικά είναι αμόρφωτοι θα διοικήσουν μια Α.Ε.;;;

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΗΤΑΝ ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ.
      ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

      Διαγραφή
  2. ο Κος Μπίνος είπε το συμβούλιο των Λουτρών είναι μεταβατικό και ότι σύντομα ο ίδιος θα παραιτηθεί και επίσης θα παραιτήσει και τον διευθύνοντα σύμβουλο Κο Δήμτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

      Διαγραφή
    2. καλα τα λεει ο απο πανω και οι 2 θα παραιτηθουν και τοτε θα μπει η κανονικη διοικηση!!

      Διαγραφή
    3. 5:31 ΣΚΕΠΑ ΣΟΥ ΕΣΥ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ...

      Διαγραφή
    4. 7.30 δεν σε εμαθαν να γραφεις??κανεις και σχόλια άσχετε

      Διαγραφή
  3. Δείγματα γραφής για το τι μέλει γενέσθαι γι άλλη μια φορά στα Λουτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ανησυχητικό αγαπητέ ανώνυμε είναι που εσείς ήδη προκρίνατε, προδικάσατε και καταδικάσατε μία Διοίκηση η οποία ακόμα δεν έχει αναλάβει το έργο της και δεν έχουμε τα αποτελέσματα από την θητεία της. Δικαιολογείσθε την αιτία της καταδίκης σας, για να κατανοήσει ο Πολίτης της Αλμωπίας την επιχειρηματική σας σκέψη. Ειδάλλως μην ρρίπτετε πέτρες εκεί που δεν δύνασθε να φθάσετε. Χάσατε τίποτε;
    ΥΓ: Δικαιολογείσθε τα σημεία πλεονεκτήματος της απελθούσης διοικήσεως, και αναδείξτε τα αποτελέσματα της. Εάν ούτε αυτά τα στοιχεία έχετε: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Δήμτσης έχει πτυχίο διοίκησςη τουριστικών επιχειρήσεων και έχει σχετική εμπειρία στην ανάπτυξη project στον τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nai Kai master Sta xrimatooikonomika Kai dr stun piriniki fisiki.

      Διαγραφή
    2. συγνώμη ,αλλά ούτε να το αναφερεται βρε παιδιά αυτό!!! Ακου λέει πτυχίο διοικησης τουρ επιχειρήσεων! Αυτό ειναι το ελάχιστον πτυχίο που χρειάζετε να έχει ένας στη ρεσεψιον των Λουτρών! οχι και διευθυντής.Εμείς ελπίζαμε σε στελέχη με 4 γλώσσες και δεκαετή εμπειρία σε 5αστερα ξενοδοχεία κι εσείς μάλλον μιλάτε για να χαμε να λεγαμε.Τα Λουτρά θέλουμε να τα καθιερώσουμε παγκοσμίως ή όχι?

      Διαγραφή
    3. που εχει πτυχιο???χαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. είναι σίγουρο ότι έτσι είπε ο Μπίνος, ότι θα παραιτηθεί αυτός και ο Δήμτσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Proion Fantasias einai.
      Toulaxiston 2 xronia 8a meinoun. An kai den aneferai pou8ena oti 8a paraith8h o Dhmtshs.
      Gia ton eauto tou milhse o Dhmarxos.

      Διαγραφή
  8. o,kyrios.mpinos,o,neos,mas,dimarxos,me,ti,epoilogi.toy.na,enttaji,sto,neo,symboylio,ton,loytron,ton,tsexo,ekane,sfalma,megalo,o,kyrios,dimarxos,prepoi,na,jeroi,oti,ayti,ti,xronikoi,periodo,to,loytraki,ine,adio,apo,toyristes,k,megaloi,eyuini,feri,o,tsexos,o,proin,proedros,toy,loytrakioy,kotsos,giati,ola,ayta,ta,xronia,t,mono,poy,kanan,itan,to,xreos,ton,loytron,kamia,proboli,ta,loytra,pros,ta,ejo,elate,kyrie,dimarxe,sto,loytraki,k,ua,akoysete,ta,polla,parapona,poy,exoyn,oi,loytrakiotes,aptoys,proin,sa,kalo,na,eruete,ua,ine,yper,sas,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:28 μας πέθανες μέχρι να διαβάσουμε το μηνυμά σου!!! Άντε υποφερτά τα greeklish αλλά εσύ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ? ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΟΣΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΡΑΙΑ ............
    ΘΕΟΛΟΓΟΣ
    ΜΠΑΚΑΛΗΣ
    ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
    ΑΝΑΠΑΓΓΕΛΤΟΣ
    ΑΝΑΠΑΓΓΕΛΤΟΣ
    ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΛΟΥΛΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡΙΩΝ
    ΚΑΙ Ο “ΠΡΩΗΝ” ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο κύριος Δήμαρχός έχει άδικο να συγκρούεται με τον σώφρον κύριο Πασόη.Θα κέρδιζε κι αυτός ο ίδιος αν τον άκουγε σε κάποια ζητήματα.Είναι δυνατόν ο πρόεδρος ενός χωριού να μην συμμετέχει? άστοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ.
      ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

      Διαγραφή
  13. 10:02 ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ.?ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οτι και να κανει οτι και να λεει η νεα παραταξη.....τα Λουτρα ανηκουν στο Λουτρακι οσο και να πολεματε το Λουτρακι χαμενοι εσεις βγαινεται, προσεχετε ομως μην αρχισουμε να πολεμαμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:42 Skepa sou kai esu, kanei kruo...

      Διαγραφή
    2. Με την άδειά σας, Ανώνυμε 2:03, Δήμος Αλμωπίας αν δεν κάνω λάθος... Εκεί νομίζω ανήκουν τα Λουτρά. Και το Λουτράκι. Όπως όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Και δε νομίζω ότι το πολεμάει κανείς. Ίσα ίσα που είναι και από τα προνομιούχα δημοτικά διαμερίσματα. Ο Δήμος έχει πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά μόνο τα Λουτρά έχουν προβληθεί. Έτσι για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα.

      Διαγραφή
  15. ολοι μαζί με σεβασμό στα Λουτρα θα πάμε καλα.Παγκόσμιος τουριστικός προορισμός που μακάρι να το διαχειριστούμε σωστα.Καλή δουλειά με όρεξη και μεράκι σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News