Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόταση των ομάδων της Β' Κατηγορίας προς την ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι κάτωθι ομάδες Ενωση Πολυκάρπης Μοναστηρακιου, Φίλιππος Φλαμουριάς, Μακεδονικός Έδεσσας, ΠΑΟ Περίκλ. Καρατζόβας, Ακρίτας Σωσάνδρας, Άρης Θεοδωρακίου, ΑΣ Άγρα, Αστέρας Νεοχωρίου, Αστραπή Ζέρβης, Μακεδονικός Μεσημερίου, Δόξα Μεγαπλατάνου, ΠΑΣ Ξιφιανής, Εθνικός Γραμματικού, αιτούμαστε την επανεξέταση του θέματος της ανόδου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Από τη στιγμή που ο όμιλος μας αποτελείται από 13 ομάδες (ο δεύτερος όμιλος έχει 10) πράγμα το οποίο σημαίνει για εμάς περισσότερα έξοδα, περισσότερα παιχνίδια, μετακινήσεις κλπ, που συνεπάγεται και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας θεωρούμε ότι είναι δικαιότερο να μην ανεβαίνουν 3 ομάδες από κάθε όμιλο, αλλά 3,5 και 2,5 αντίστοιχα.

Για το λόγο αυτό προτείνουμε ο 4ος από τον 1ο όμιλο να δίνει αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο με τον 3ο από τον 2ο όμιλο.

Η συγκεκριμένη κίνηση πέρα από την αποκατάσταση της δικαιοσύνης θα καταστήσει και περισσότερο ανταγωνιστικό το ήδη υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Αναμένουμε για τις ενέργειες σας.

14 σχόλια:

  1. κακώς έγινε έτσι ο χωρισμός των ομίλων ο ένας να έχει 13 ομάδες και ο άλλος 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΑ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΠΑΡΑΖ ΧΙΑΣΤΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΟΜΙΛΟ ΜΕ 4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΙΛΕ ΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ 3 ΚΑΙ 3 ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ ΛΙΠΑΡΟ ΚΛΠ

      Διαγραφή
    2. Ποιο Λιπαρο ρε φιλε;

      Διαγραφή
  3. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΜΙΛΟ ΑΦΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 11 ΜΕ 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΙΛΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕς ΤΗΣ ΕΠΣ

      Διαγραφή
  4. καλα ρε παιδια που εισασταν ολοι εσεις οταν εγεινε η κληρωσει του πρωταθληματος? ασ υπηρχατε εκει και να τα λεγατε αυτα ,γι αυτο γινονται και οι συνελευσεις.τελος παντων οι πρωκηρηξη του πρωταθληματος αυτο λεει 3 απο τον α ομιλο κ 3 απο τον β.οποια αλλη αλαγη θα γινει θα θεωρηθει παρανομη..και δε μου λετε οκ συμφωνησανε αυτα τα παρανω χωρια να θεσουν αυτο το θεμα,εγω σας λεω οτι αν αλαξη κατι οι ομαδες του β ομιλου δε θα κατεβουν..τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον δεν εχει υπογραφει ακομα προκυρηξη ψαξου,,,,, 2ον και φυσικα το δικαιο ηαν το 12 11.... αλλα αφου το παιζεις πονηρος θα καταλαβες οτι ολο ο σκηνικο εγινε για να ευνοηθει η σκυδρα και τα χωρια ων γιανιτσων.

      Διαγραφή
    2. κυριε 10.36 εγινε το σκηνικο για να ευνοηθει η Σκυδρα ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ Γιαννιτσων ?ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
    3. file ton 10.36 les oti to paizw poniros,e nai sto kato kato pio to epipedo posforairoy ton omadon ton giannitson k pio the edessas aridias? oi mises omades toy a omiloy de yha vgaloyn to protathlima

      Διαγραφή
  5. Φιλαθλος ομαδας του β ομιλου. Την ημερα της κληρωσης αλλα και το προηγουμενο διαστημα υπηρχε μια φημολογια για την καταρτιση των ομιλων και για την ανοδο στην α κατηγορια που ελεγε οτι θα γινει ενας ομιλος των 13 ομαδων και ενας των 10 και οτι θα ανεβαινουν απο τον 1ο ομιλο (Εδεσσα-Αριδαια) 3,5 ομαδες και απο τον 2ο (Γιαννιτσα- Σκυδρα) 2,5 ομαδες.Η ΕΠΣ καταλαβαινοντας οτι αυτο δεν ειναι οντως δικαιο και πιστευοντας οτι την ημερα της κληρωσης ισως να ερθει καποιο σωματειο να δηλωσει συμμετοχη αφησε να εννοηθει οτι ειναι ανοιχτη στην συζητηση μεταξυ των ενδιαφερομενων σωματειων για μια συμφωνια.Παροντας την ημερα της κληρωσης στην αιθουσα της Νομαρχιας διαπιστωσα οτι απο μεν τον 1ο ομιλο ειμασταν 3 σωματεια απο δε τον 2ο ηταν 2 σωματεια.Τι θελω να πω με αυτο;Οτι αν οντως σας ενδιεφερε να συζητησουμε για μια δικαιη λυση θα εισασταν παροντες.Τεθηκαν πολλες αποψεις για να λυθει αυτη η δυσκολη κατασταση ωσπου καταληξαμε οτι το ποιο δικαιο ηταν να προβιβασθουν 3 απο καθε ομιλο.Τις αποφασεις τις βγαζουν οι παροντες και οχι οι αποντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. dld 5 somateia pofasisan mazi me tin eps? esy ti thewreis dikaio?

      Διαγραφή
    2. poly dikaio na isoun k si re file eki

      Διαγραφή
    3. esei hsoyn giati eise bolemenos ekei filaraki. kai ama htan th 8a ekane 8a to alaze ante ejhpnakia. telos panton os paragontas omadas 1o omiloy nomizo pos an phgene h flamoyria ston 2o omilo 8atan entajh . kai to leo giati h apostashs gia thn shgkekrhmenh omada den alazoyn th na paei sta giannhtsa th na paei perhkleia . na mhn sas po thn bolebh pio pollh . kai sto finale as mas kaloyse h eps na to shzhthsoyme. o 1o omilos exei jana adhkh8h polles fores . ales xronies 1o 12 omades. 2o 10 .3o 8 omades kai anodos idies koyrasthkame ante geia. manolhs zhllhs na mhn ta peo anwnyma

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News